Всі категорії
Додати товар

Красиві чорні шкіряні туфлі на високих підборах the art company запалення 36 р.

740 грн
Опис

Іспанська фірма ART заснована 1995 року, але їх досвід у виробництві взуття налічує вже понад 30 років. На сьогодні компанія має 3 виробничі підрозділи й понад 600 працівників. За свій багаторічний досвід фірма пройшла кілька етапів. Практично від самого початку взуття ART було бумом серед молодих нонконформістів у Франції, Німеччині, Голландії, Англії, Італії та Іспанії.
Експортив компанію багато чому щодо таких фундаментальних аспектів взуттєвої промисловості, як посадка, зручність і дизайн. А також навчити слухати європейських споживачів, спостерігати за ними та намагатися пропонувати продукт, що відповідає їхнім смакам і уподобанням.
Колекції ART представлені в взуттєвих магазинах 23 європейських країн, двох американських і трьох азійських.
Взуття ART — це високоякісне, модне та зручне взуття, що вирізняється унікальним поєднанням оригінального дизайну та високоякісних методів виробництва.
Для виробництва взуття компанія використовує ексклюзивну високоякісну шкіру з новітньою водостійкою обробкою, що дає змогу взуттю мати додатковий захист у процесі експлуатації. Анатомічна підошва, що з'явилася внаслідок численних біомеханічних досліджень, гарантує комфорт і здоров'я під час носіння взуття. Подвійне зшивання по ранті (один шов зовні, один всередині), гарантує міцне з'єднання зовнішнього шару шкіри, устілки та підошви, відповідно збільшуючи термін експлуатації взуття. А подвійна повітряна система, встановлена всередині підошви, створює підвищений комфорт і дає змогу правильно розподілити навантаження на підошву під час ходьби, приділяючи особливу увагу тим областям, які потребують більшої гнучкості та підтримки.
Продаються гарні шкіряні фірмові туфлі знаменитого іспанського взуттєвого бренда The Art Company.
Верх взуття виконаний з товстої м'якої матової фактурної натуральної шкіри чорного кольору. Модель з округлим просторим закритим мисом. Традиційно на зовнішній бічній поверхні зафіксований фірмовий логотип бренда контрастного оранжевого кольору. Туфлі фіксуються на нозі за допомогою шкіряного ремінця з прямокутною металевою пряжкою. Усі деталі взуття відстрочені одинарним або подвійним швом міцними нитками контрастного бежевого кольору.
Виворітна сторона взуття обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. Зона задника виготовлена з м'якої оксамитової натуральної замші трохи світлішого відтінку карамельного кольору. Устілка фірмова дуже м'яка. Виготовлена з перфорованої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору.
Підошва — характерна підошва бренда з досить високим гарним стійким каблуком ( максимальна висота 65 мм.). Висота самої підошви — 13 мм. Вона виготовлена з високоякісного зносостійкого рифленого напівпрозорого каучуку темно-коричневого кольору. Підошва виготовлена за фірмовою технологією — Comfort Last. На підошві — великий логотип бренда яскравого оранжевого кольору.
Взуття надягалося буквально кілька разів. Стан близько до ідеального. Розмір 36. Довжина устілки — 23,5 см. Максимальна ширина устілки — 77 мм. Туфлі на стандартну повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Кораловий
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари