Всі категорії
Додати товар

Шляхетні чорні шкіряні туфельки mephisto air jet францунка 5,5 ( 24,7 см.)

920 грн
Опис

Історія бренда бере свій початок 1965 року, коли Мартін Міхаелі після повернення з подорожі США до рідної Європи вирішив заснувати власну справу. Метою Мартіна було створення потужної компанії з виробництва взуття, а вибір пал на Франції, чиє розташування відразу б забезпечило молодий фірмі доступ на всі провідні ринки Європи.
Отже, першою продукцією, випущеною підприємством Mephisto, стали мокасини і, треба сказати, це був гарний старт: завдяки добротності та зручності вони відразу ж викликають симпатії з боку покупців, а все тому, що, як і багато успішних Підприємці, Мартін не став цілком покладатися на на напрацювання інших компаній і просто копіювати чужі ідеї, а вклала велику частину сил у розробку принципово нової моделі, на яку, до речі, і отримав 1973 року свій перший патент.
Його слава як новатор у світі взуття швидко зробила йому гарну рекламу, а доступність цін на взуття додала її до списку бажаних товарів у всій Європі, адже Мартін якраз вчасно почав свій взуттєвий бізнес: випуск ним бігової моделі збігвся якраз з повсякденним ростом популярності здорового способу життя. Тому вже на початку 70-их Mephisto виходить на ринки своїх європейських сусідів: Австрії, Німеччини, Бельгії та Швейцарії.
1984 року марка Mephisto нарешті обзаводиться своїм першим фірмовим магазином, до речі, випадково, але вибір пал на містечко Ахен, який хоч і перебуває офіційно на території Німеччини, насправді розташований дуже близько до місця, де змикаються кордону Німеччини, Нідерландів та Бельгії, має бути так Мартін хотів підкреслити свій намір вивести Mephisto на тверді позиції на загальномуєвропейському ринку.
Треба сказати, задумане Міхаелі вдалося: вже в 1985 році 80% продукції Mephisto йде на експорт, чим такі задоволені органи влади Франції, що вручають Мартіну нагороду за його прорив — Oscar de l'Exportation. Після досягнення цього неймовірного прогресу в рідній Європі Міхаелі взяв курс на заокеанськідали: 1987 року він виходить на ринок США — відкриває філію Mephisto у Каліфорнії.
Продаються дуже гарні шкіряні туфлі знакового французького бренда Mephisto. Це взуття для ділової жінки, що сталась: суворо, шляхетно, неймовірно комфортно й без непотрібної помітності й аляпуватості — скромні чарівність буржуазії.
Верх виробу виготовлений із приголомшливого натурального велюру (ніжна дуже рівна м'яка оксамитова замша) насиченого чорного кольору.
Мис у моделі просторий округлий. Традиційно відкриті краї шкіри ретельно та рівно відстрочені з обох боків міцними нитками чорного кольору. Традиційно задня частина виробу трохи вища за передню. На зовнішній бічній поверхні вздовж шва задника пришитий фірмовий лейб із зображенням назви бренда. Туфлі фіксуються на нозі за допомогою оригінального широкого ремінця з фігурним прорізом посередині. Вільний край шкіряного ремінця декорований маленькими намистинками у формі ромба. Кріплення здійснюється за допомогою надійної липучки.
З виворітного боку взуття обладнане підкладкою, виготовленою з гладкої натуральної шкіри чорного кольору. Закаблук додатково закритий шаром натуральної замші кольору маренго. Устілка фірмова анатомічна устілка з поліуретановою основою. Верх устілки виготовлений із гладкої перфорованої натуральної шкіри чорного кольору. Устілка знімна. У взутті використана технологія Cool Air, що забезпечує циркуляцію повітря й, отже, гарантує " свіжість" Ваших ніг. Під знімною устілкою є ще стаціонарна фірмова устілка з маркуванням бренда.
Підошва з невеликою танкеточкою (5 см. у найвищій частині) виготовлена з високоякісного зносостійкого рифленого натурального каучуку чорного кольору (про що заявлено маркуванням на підошві). У зоні п'яти є спеціальна зона поглинання ударів — антишок.
Туфлі в відмінному стані. Розмір — 5 1/2. Довжина устілки — 24,7 см. Максимальна ширина устілки — 7,8 см. Модель на стандартну повноту стопи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари