Всі категорії
Додати товар

Туфлі doctor cutillas (40-41) з натуральної шкіри для проблемних ніг (іспанія)

501 грн -12% 445 грн
Опис

Жіночі брендові оригінальні туфлі підвищеного комфорту для проблемних ніг з натуральної шкіри .
Збережені у дуже хорошому стані.
Розмір вказаний 40, але, думаю будуть в на більшу ногу (40,5-41), дивіться на замір устілки. Думаю ідійдуть і на ширшу ногу з високим підйомом.
ДОКТОР КУТІЛЛАС

З взуттям Doctor Cutillas дискомфорт і біль у стопі підуть у минуле. У Doctor Cutillas є експертами в розробці та виробництві зручного взуття , тапочок, туфель і босоніжок, призначених для полегшення ходьби

ЗРУЧНЕ ВЗУТТЯ ДЛЯ НІЖНИХ НІЖОК

З 1938 року, коли народився бренд Cutillas, три покоління опікувалися цим сімейним бізнесом, досліджуючи та впроваджуючи інновації, щоб пропонувати взуття, тапочки та всі види взуття для чоловіків і жінок, які пропонують максимальний комфорт і комфорт біля наших ніг.

У Shoe Cutillas усвідомлюють, що біль і дискомфорт у ногах стають проблемою, яка заважає та обмежує наш день у день, тому кожне взуття та туфлі піддаються детальному вивченню та суворому контролю якості, щоб досягти гарного життя та якості життя, тому що коли ти можеш добре ходити, почуваєшся краще.

Щоб отримати моделі, які забезпечують комфорт нашим ногам, команда дизайнерів Doctor Cutillas «вдягається на шкіру» людей, які страждають від проблем і патологій на ногах, щоб кожного сезону розробляти колекцію, яка не тільки слідує вимогам моди, але й якщо не те, що це справді приносить полегшення та полегшення страждаючим ногам; Знаючи, що багато людей мають делікатні ноги та використовують шаблони, переважна більшість взуття та взуття Cutillas розроблено таким чином, щоб їх можна було використовувати з індивідуальними шаблонами.

СПЕЦІАЛЬНЕ ШИРОКЕ ВЗУТТЯ ДЛЯ УСТІЛОК

Використання устілок для полегшення деяких патологій стає все більш поширеним, багатьом людям доводиться використовувати персоналізовані устілки, конструкції Doctor Cutillas враховують цю ситуацію, тому в каталозі взуття Cutillas ми можемо знайти кілька моделей, придатних для використання з індивідуальними подіатричними та анатомічні устілки.

Крім того, усі моделі взуття та кутиль, які підходять для використання з індивідуальними устілками, мають знімні устілки, які можна легко витягти, щоб ми могли поставити власні устілки.

У Calzados Rosi ми допомагаємо людям, яким потрібне зручне взуття, більше трьох десятиліть і ми не з чуток знаємо потреби найніжніших ніг, тому ми пропонуємо вам наші консультаційні служби та службу підтримки клієнтів, де ми з радістю відповімо на будь-які запитання .

ЗРУЧНЕ ВЗУТТЯ ВИРОБНИЦТВА ІСПАНІЯ

Усі моделі взуття Cutillas виробляються повністю в Іспанії з використанням високоякісних матеріалів і виробничого процесу, який поєднує в собі мудрість майстерності з новітніми технологіями, щоб зробити ходьбу з кожним взуттям і кросівками Doctor Cutillas справжньою насолодою.
Висота підбору 4,5 см, замір по ширині устілки 9 см.
Надам будьяку необхідну додаткову інформацію та фото
Дивіться інші мої оголошення, є багато цікавих пропозицій

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • 40
  • 40.5
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари