Всі категорії
Додати товар

Комфортні шкіряні туфлі в стилі мери джейн medicus deichmann германія 5 1/2 р.(25 см.)

500 грн
Опис

Deichmann — сімейне підприємство, засноване 1913 року. Керівництво компанії до сьогодні зосереджене в руках сім'ї засновника, яка планує й надалі зберігати свою фінансову незалежність. Сторічна історія компанії почалася в Німеччині, у самому центрі Рурської області — місті Ессен, де досі є центральний офіс. На сьогодні роздрібна мережа Deichmann налічує понад 3500 магазинів у 24 країнах і забезпечує зайнятістю майже 35000 працівників у всьому світі.
Deichmann є компанією No 1 як німецькою, так і на європейському взуттєвому ринку, пропонуючи великий і різноманітний асортимент взуття для покупців різного віку. Особлива увага в Deichmann приділяється співвідношенню ціни та якості та оперативному відбиттю тенденцій моди в дизайні взуття.
У магазинах Deichmann Ви знайдете елегантне та високоякісне шкіряне жіноче взуття марки «5th Avenue»; шкіряні моделі «Catwalk», що відбивають останні тенденції моди; молодіжну колекцію «Graceland»; добротне шкіряне взуття «Medicus» — для жінок і «Gallus» — для чоловіків.
Взуття в магазинах Deichmann — це сучасні тенденції світу моди у фірмовому виконанні за вигідною ціною.
Девіз фірми: "Перевага має слугувати людям!” Це принцип щодо клієнтів, працівників, постачальників і є основним у діяльності підприємства.
Жінки знають здавна, взуття — важливе доповнення гардероба. Елегантний строгий костюм або плаття у вільному стилі — кожна стилізація вимагає ретельно підібраного взуття. Deichmann пропонує великий вибір різнорідних моделей і марок жіночого, чоловічого та дитячого взуття. Дизайнери фірми перебувають у постійному пошуку світових модних новинок. Відвідують покази, ярмарки, вивчають нові течії в модних метрополіях, прогнозують хіти продажів.
Постійне оновлення колекції — результат швидкого реагування на нові напрями взуттєвої моди.
Незалежно від того, чи здорові ваші ноги, чи вони викликають у вас незначні проблеми або сильний біль, носити гарне взуття має першорядне значення. У деяких випадках походження вашого болю в ногах може бути від самого взуття. Підошви мають бути стійкими й забезпечувати оптимальні функціональні якості, а також мати гарне зчеплення Поверхня під п'ятою має бути широкою, щоб забезпечити підтримку та не викликати будь-яких точок тиску. Верх взуття, а також внутрішнє оздоблення переважно виконані з натуральної шкіри.
Продаються фірмові шкіряні туфлі знаменитого німецького бренда Medicus. Це модель, виготовлена в стилі Мері Джейн. Верх взуття виконаний з м'якого натурального нубуку тютюнового кольору. Модель із комфортним округлим мисом. Мис і закаблук виробу мають характерне затемнення. Модель фіксується на нозі за допомогою досить широкого фігурного шкіряного ремінця, який кріпиться на зовнішній бічній поверхні на надійну липучку. Вільний край цього ремінця декорований аплікацією з натурального нубуку бежевого кольору — стилізований графічний орнамент. Модель декорована декоративними строчками міцними нитками чорного кольору.
Виворітна сторона моделі обладнана підкладкою, виготовленою з м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору. Мис взуття має м'яку повітропроникну текстильну підкладку.
Устілка фірмова м'яка анатомічна ортопедична не знімна. Верх устілки виготовлений із м'якої гладкої натуральної шкіри карамельного кольору.
Туфельки на невеликому широкому стійкому складаному підборі. Його висота 45 мм. Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми темно-коричневого кольору.
Взуття у чудовому стані.
Розмір — 5 1/2. Довжина устілки — 25 см. Максимальна ширина устілки — 80 мм. взуття на стандартну повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал:
Нубук

Схожі товари