Всі категорії
Додати товар

Ефектні туфлі із натуральної замші успішного британського бренду hobbs,вир-во італія

277 грн
Опис

Ефектні туфлі із натуральної замші успішного британського бренду Hobbs,вир-во Італія. Ціна на офіц. сайті 149 євро.
Взуття від Hobbs створене для жінок з прекрасним почуттям стилю, які прагнуть виглядати елегантно і чарівно не тільки на званих вечорах, а й у вихідні.
Практичні туфлі коричневого кольору виготовлені з якісної натуральної замші. Підошва шкіряна. Колодка зручна, стійкий каблук. На кісточці застібаються ремінцем із пряжкою. Носок подовжений, завдяки чому Ваші ніжки виглядають стрункішими. Дуже гарна якість.

Розмір 40.
-довжина устілки 26,5
- каблук 8,5

Hobbs - одна з найуспішніших, улюблених та стильних марок Британії, що пропонує своїм покупцям елегантний та жіночний одяг, взуття та аксесуари.
Основний напрямок одягу від Hobbs – це трендова вінтажна класика найвищої якості. Стиль Hobbs унікальний і неповторний, а одяг виконаний у шикарній манері, що поєднує сучасні тенденції та сексуальність 60-70-х років.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари