Всі категорії
Додати товар

Шляхетні закриті комбіновані чорні шкіряні туфлі paul green австрія 7 р.(27,5 см.)

685 грн
Опис

Історію створення бренда взуття Paul Green (Пол Грін) можна віднести до 1953 року. Саме тоді в невеликому містечку Mattsee поблизу Зальцбурга опанували випуск жіночих моделей марки «Elizabeth», яка дістала початкову назву на честь королеви. І лише 1988 року австрійська фабрика була перейменована й отримала сучасне звучання бренда. Сьогодні цю якісну продукцію пропонують у модних бутиках багатьох країн Європи й Америки. Географія продажів охоплює Вену, Лондон, Париж і Нью-Йорк.
Як і багато років тому, сучасне взуття Paul Green є уособленням найвищих стандартів. Для її виробництва використовують першосортну якісну та м'яку натуральну шкіру, яка створює сприятливий клімат для стопи, запобігаючи тертю та тиску. Легкість і граціозність ході надає латексна пружна підошва.
Особливу увагу приділено формі колодки. Її розробляють з урахуванням анатомічних особливостей жіночих ніг. Навіть у моделях на високих підборах забезпечений рівномірний розподіл навантаження. Високий закаблук міцно фіксує стопу, зберігаючи твердість і легкість ходи.
У каталозі Paul Green можна побачити різні напрямки взуття. Це літні та зимові моделі, жіночна лінійка з витонченим дизайном, повсякденний стиль. Велику популярність мають колекції в стилі «Casual», спортивні туфлі «Loafers».
Навіть найвишуканіша та трендова модель із каталогу жіночого взуття відомого бренда залишається втіленням комфорту та якості. Похідка та зовнішній лисець справжньої королеви — це Paul Green.
Продаються закриті шкіряні туфлі найвідомішого австрійського взуттєвого бренда Paul Green. Це модель благородних закритих шкіряних туфелів на комфортній гумовій підошві. Тулфі з комфортним округлим мисом.
Верх виробу виготовлений із комбінованих видів натуральної шкіри. Основна частина — м'яка фактурна натуральна шкіра чорного кольору, а фігурна вставка в нижній частині задника — м'яка бархатиста натуральна замша чорного кольору. Модель фіксується на нозі за допомогою широкого шкіряного ремінця. вільний край якого поєднується зі шкіряною основою моделі за допомогою широкої еластичної гумки чорного кольору. На вільному краю цього ремінця тисненням по шкірі зображений логотип бренда. А під регульованим шкіряним ремінцем вшита ще одна широка еластична гумка чорного кольору. Всі деталі взуття дуже акуратно відстрочені рівними нитками в тон шкіри.
Виворітна сторона виробу має підкладку з м'якої гладкої натуральної шкіри темно-сірого кольору. Об'ємний задник виготовлений із м'якої натуральної замші тютюнового кольору. Устілка фірмова м'яка незнімна. Верх устілки — м'яка гладка натуральна шкіра чорного кольору.
Підошва з невеликим потовщенням у зоні п'яти виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми чорного кольору. Підошва з якісним чіпким протектором.
Взуття у чудовому стані. Розмір 8, або 41 1/2.. Довжина устілки — 27,5 см. Максимальна ширина устілки — 85 мм. Туфельки на стандартну або кілька вже повноту стопи.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41.5
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари