Всі категорії
Додати товар

Літні шкіряні туфлі жіночі шкіра на високій танкетці модні зручні легкі польща...

2000 грн -26% 1499 грн
Опис

Туфлі жіночі натуральні шкіряні демісезонні (весна літо) на високій танкетці платформі повсякденні зручні коричневі Kordel 4516. Якісні модні літні туфлі з відкритим носком - незамінна деталь взуттєвого гардероба кожної сучасної жінки. Вони відрізняються своєю практичністю, зовнішнім виглядом і головне - комфортом! Дана модель має сучасний і стильний дизайн. Це зручне повсякденне взуття. Новинка цього року. Колодка зручна - дозволяє носити взуття довго не турбуючись про втому ніг. Відмінний вибір для тих, хто цінує свій стиль і комфорт.

Дане взуття відрізняється високою якістю за доступною ціною, при правильному догляді воно прослужить Вам не один сезон. Зроблене з міцних і зносостійких матеріалів. Стильно і красиво виглядає на нозі. Туфлі повністю виготовлені з натуральної шкіри. У такому взутті практично не потіють ноги. ТЕП підошва забезпечить довговічність, а наявність підкладки та устілки з натуральної шкіри - додатковий комфорт і оптимальний внутрішній мікроклімат. Анатомічно правильна форма і легка підошва не дадуть ногам втомлюватися протягом тривалого часу. Простий і стильний дизайн, акуратна обробка робить їх універсальним взуттям, яке вдало доповнить повсякденний образ. Вони підійдуть як для міжсезоння, так і для спекотного літа. Ці красиві модні жіночі туфлі шкіра весняні - відмінний вибір, який подарує вашим ногам легкість і затишок, підкреслять вашу індивідуальність.

Країна виробник: Польща
Артикул: 318
Колір: коричневий з бежевим
Матеріал верху: натуральна шкіра
Підкладка та устілка: натуральна шкіра
Висота танкетки: 3-10 см
Ширина/повнота: середня (на широкувату ніжку не підійдуть)

Як правильно підібрати розмір (потрібну довжину устілки)? Найкраще заміряти не саму ногу, а довжину устілки подібного взуття (витягнути устілку і заміряти сантиметром або лінійкою), яка Вам за розміром в пору. Наприклад, якщо Ви купуєте туфлі, заміри краще зробити саме в старих туфлях і т.д.

Довжина устілки:
37р=23,7 см

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бежевий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари