Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

565.туфлі літні, босоніжки josef seibel 37 р.

650 грн
Опис

565. Неймовірні: легкі, мякі, комфортної повноти шкіряні літні туфлі-босоніжки відомого німецького бренда "Josef Seibel". Це - бальзам для втомлених ніг, для тих, хто цінує зручність комфорт та оригінальність.
В ідеальному стані без слідів носіння - сток, може, міряні
Вартість такої моделі "Rosalie"на ін. сайтах 90 Євро

Josef Seibel «Джозеф Зейбель» - популярний німецький бренд, який понад 130 років виготовляє якісне, зносостійке, довговічне взуття. Покупці, які хоча б один раз зазнали зручностей, запропонованих цією маркою, стають постійними її споживачами та фанатами.
Комфорт при ходьбі у взутті Josef Seibel забезпечується завдяки системі повітряних каналів у устілці, шкіряній підкладці та перфорованому миску. Підошва виготовляється з поліуретану - морозостійкого, гнучкого, зносостійкого матеріалу. Кожна складова діє як амортизатор, що дозволяє зберегти здоровя хребта та суглобів ноги.

Завдяки використанню високоякісних матеріалів, суцільному контролю якості на всіх етапах виготовлення, ідеальній посадці та комфорту в носінні назва бренду Josef Sebiel у багатьох асоціюється з неперевершеним європейським взуттям.
Примітно, що кожна пара взуття виготовляється із екологічно чистої вихідної сировини. Девіз марки - "Будь частиною природи!"

Колір - коричнево-рудий, помаранчевий
Матеріал верху - натуральна шкіра, дуже м´яка та еластична
Прошиті
Застібка - липучка
Підкладка - натуральна шкіра коричневого кольору
Устілка - натуральна шкіра, під нею мяка та пружна підложка

Розмір - 37 вказано
Устілка - 24 см рівно, ширина - 8 см
Повнота стандартна комфортна, приблизно на обхват стопи в "кісточках" (міряти по колу) 22-23 см
Товщина підошви в п´ятовій частині - 3 см, в носовій - 1,3 см

Можу надати додаткові фото
Дивіться інші мої оголошення
Лояльні умови покупки: можливий обмін та повернення (обговорюється до покупки), детальніше про умови в розділі "Про мене"

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал: