Всі категорії
Додати товар

Roccobarocco ефектні туфлі

980 грн
Опис

Елегантні замшеві туфлі кольору марсала від легендарного італійського бренду модного одягу класу люкс RoccoBarocco, який уже багато років створює модний одяг для найвпливовіших людей світу.  Rocco Barocco — італійський дизайнер, чиї творіння натхненно елегантні і є кращими зразками італійської моди. Речі цієї марки зустрічаються досить рідко, і шукати їх слід тільки в самих відомих і престижних бутіках. Одяг від Rocco Barocco купували актриси, княгині, співачки та інші високопоставлені дами. Серед них були Джина Лоллобриджида, Урсула Андресс, Лаура Антонеллі, Клаудіа Кардинале та Лайза Мінеллі.
Стиль Рокко Барокко - це новизна, гламур, шик і авангардні ідеї в одному флаконі, він завжди кидає виклик моді, виходить за рамки повсякденності і створює щось неймовірне.
Туфлі виготовлено з натуральної замші кольору марсала. Устілка ортопедична,  з натуральної шкіри. Підошва синтетична. Підбори виготовлено з лакової шкіри в тон замші. Спереду туфлі прикрашає брожка, виготовлена з лакової шкіри,  на якій розташовані заглавні букви назви бренду.
Розмір 40
довжина устілки 25,7-25,8 см
ширина устілки 7,1 см
висота підборів 5 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При покупці п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок
1.04.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 40
  • 39
  • 39.5
Категорії:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари