Всі категорії
Додати товар

Потрясающие элегантные tj collection r 36 полноразмерные ид сост пролет

1299 грн -4% 1249 грн
Опис

Потрясающие элегантные Tj collection r 36 полноразмерные ид сост пролет
Очень легкие натуральная кожа ручная работа
Вечная классика
Подойдут ко всему!
Перше правило стилізації — образ починається з взуття. Тому у вашому арсеналі має бути власна коллекция
Тенденція до створення капсульного гардероба з високоякісних базових речей, на які ми можемо покластися завжди — розумний підхід, який для багатьох уже став нормою.
Шкіряні лофери, які обожнюють француженки, туфлі-човники, човники з гострим носком, туфлі Мері Джейн — взуття, яке не вийде з моди та стане завершальним штрихом будь-якого офісного образу.
Взуття — головний атрибут гарного капсульного гардероба будь-якого сезону,
Родзинкою жіночого взуття TJ Collection з кутовим каблуком є їх складна архітектурна форма, що додає глибини вашій фігурі та силуету. Разом із джинсами туфли створюють найкращу комбінацію, яка балансує між класичним стилем і кежуалом!
Акцентний каблук
Тенденція до створення капсульного гардероба з високоякісних базових речей, на які ми можемо покластися завжди — розумний підхід, який для багатьох уже став нормою.
Коли справа доходить до базового одягу, варто інвестувати у високоякісні речі там, де це можливо. Так само ви можете носити їх рік у рік і сезон за сезоном.
Модний світ постійно намагається здивувати своїх шанувальників, вигадуючи незвичайне взуття. У цьому сезоні дивні знахідки дизайнерів — дійсно те, що може розігнати хадру. Придивіться до туфлей з акцентним каблуком. Це знахідка для тих, хто не боїться мати яскравий вигляд!
Ця модель виготовлена з гладкої чорної рукавичної шкіри, а внутрішнє оздоблення виготовлене з натуральної шкіри. Брак будь-яких швів і
причини ідеально обтислу посадку цієї пари. Підошва з міцного матеріалу thunit продовжує термін експлуатації цієї пари, а також забезпечує зчеплення на ременцI Придбані в бутику бренда,а, Київ, 3999, чек.
TJ Collection (ТіДжей Колекція) — англійський бренд для справжніх леді. Лаконічний стиль, витончені лінії, горда посадка.
Історія бренда таємнича, як густий лондонський туман. Ніхто насправді й не знає, як з´явився цей бренд і хто дав йому таку назву. Але, як і належить престижному бренду, тут є своя легенда.
TJ — це ініціативи автора бренда. Банально, але ні.
TJ — це ініціативи коханої (полюбленої) автора бренда. Романтично.
TJ — улюблений пес автора бренда. Кумедно.
Що тут правда, а що вигад — кожен вирішує сам.
Одне лише точно відомо, що марка була створена 1992 року, у Великобританії. Дизайнери дотримуються суворо класичного англійського стилю. Тому моделі виконані у стриманих тонах. І, звісно, тут ви знайдете всі відтінки коричневого/бежевого/чорного.
Також виробник використовує тільки високоякісні натуральні матеріали. Знаменитий англійський бренд використовує, шерсть, шкіру, кашемір та вельвет. А під час виготовлення взуття використовується теляча, олень шкіра та водовідштовхувальна замша. З цих матеріалів фірма виготовляє взуття, гідну справжніх леді — туфлі-човники на невисокому кабелі.
Французьких модниць об´єднує прагнення до простоти, відмова від надмірного обдумування зовнішнього вигляду та любов до класики
Француженки не перестараються і стильно поєднують якісні базові речі з трендовими деталями. Розповідаємо про елементи з гардероба стильних француженок, які непідвладні часу та прикрасять ваші повсякденні ансамблі.
Маючи під рукою пару лаконічних туфель на низьких підборах, можна миттєво перетворити будь-яке вбрання. Ви можете також вибрати трендові лофери з квадратним носком або слінгбеки (з ремінцем на п´яті та закритим носком). Таке взуття підійде не тільки до елегантних платтям і штанів, але й прикрасить повсякденні джинси та шорти.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари