Всі категорії
Додати товар

Peter kaiser елегантні замшеві туфлі

950 грн
Опис

Розкішні та елегантні жіночі туфлі від Peter Kaiser – знаменитий бренд великого німецького виробника чоловічого та жіночого взуття та аксесуарів преміального сегменту.  Всі моделі Peter Kaiser виготовляються лише з натуральних матеріалів.
Peter Kaiser по праву вважається одним із родоначальників взуттєвої моди.
Дизайн можна визначити одним словом – розкіш.  При цьому моделі позбавлені химерності та претензійності.  Девіз марки «Діаманти для ваших ніг».  Дійсно, жіночі туфлі Peter Kaiser так само красиві, як діаманти, і так само надійні.  Примітно також те, що дизайнери Peter Kaiser не стільки наслідують моду, скільки творять її, не бажаючи повторювати зразки, що вже існують на ринку.
Усі матеріали, що використовуються під час виробництва продукції бренду, ретельно тестуються.  Не тільки зовнішній шик робить взуття Peter Kaiser привабливим.  Спеціально розроблені анатомічні колодки надають навіть туфелькам на підборах легкість.  Матеріали - овеча та теляча шкіра, матеріали класу преміум.  Вони цінуються за свою м'якість та міцність.  Способи обробки шкіри - м'яке шліфування, завдяки чому замша або нубук набувають абсолютно неповторної ніжної фактури.  Завдяки таким способам обробки матеріалів, взуття не схильне до стирання, добре переносить перепади температури, не пропускає вологу.
Верх взуття виготовлений з натуральної замші. Спереду вишуканий бантик. Широкі стійкі підбори.
Всередині всі елементи виготовлені з натуральної шкіри. Підошва брендована, виготовлена із сучасних синтетичних матеріалів. Стан нових.
Розмір 5,5
довжина устілки 25,8 см (вузький носок подовжує розмір устілки)
ширина устілки 7,8-8 см
висота підборів 3,6 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!
12.04.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38.5
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари