Всі категорії
Додати товар

Туфлі черевики duckfeet svendborg (38) шкіра оригінал данія ручна робота

1775 грн -12% 1575 грн
Опис

Відомий світовий бренд, Данія, ручна робота, шкіра з зовні та з середини. Збережені у дуже хорошому стані, все,як на фото, жодних прихованих н'юансів. Замір по ширині устілки 9 см.
Duckfeet виготовлені вручну з якісних натуральних матеріалів і поєднують класичний мінімалістичний датський дизайн із довговічністю. Ретельно відібрана шкіра проходить спеціальну обробку для виділення та збереження природного відтінку, зернистості та слідів. З віком і використанням кожна пара продовжуватиме розвивати свій унікальний характер.
Duckfeet відомі своїм мінімалістичним дизайном у формі стопи, який пропонує достатньо місця для руху пальців і повітря для доступу до ніг. Проміжна підошва та верх із шкіри рослинного дублення дають ногам простір для дихання та природним шляхом відводять вологу від шкіри. Для підошви використовується повністю натуральна амортизуюча креп-гума, яку можна замінити. Стовідсоткові європейські моделі з овечої вовни преміум-класу, такі як популярні Århus і Odense, доступні для носіння в холодну погоду.
Кожна пара Duckfeet виготовляється вручну в Європі без використання синтетичних матеріалів. Шкіра terracare ® ексклюзивної якості виробляється неподалік від дому в Німеччині та обробляється за допомогою екологічно чистих та стійких процесів. Усі інші компоненти постачаються з Європейського Союзу.
Немає двох абсолютно однакових пар качколапих. Кожна пара черевиків, туфель і босоніжок проходить природне дублення та обробку вручну, що дозволяє створювати тонкі варіанти шкіри. Ці варіації підкреслюються способом їх носіння, надаючи кожній парі власну історію.
Надам будьяку необхідну інформацію та фото. Дивіться інші мої оголошення, є багато цікавих пропозицій.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 38
  • 38.5
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари