Всі категорії
Додати товар

Шикарні шкіряні туфлі червоного кольору з відкритим носком tamaris, 💯 оригінал

888 грн
Опис

Європейський взуттєвий бренд Tamaris починає свою історію 1969 року в Німеччині, і з перших днів привертає увагу покупців з усіх куточків країни. До сьогодні компанія перебуває в статусі одного з найбільших виробників Європи й має цілий штат креативних і талановитих працівників. Купити продукцію німецького бренда зараз можна у понад 30 країнах. Жіноче взуття Тамарис виготовляється з якісної натуральної шкіри, поєднує в собі елегантність, зручність і привабливий дизайн. Приємна ціна, бездоганне виконання неодмінно зроблять взуття Tamaris одним із ваших улюблених брендів.
Елегантне класичне взуття, створене для успішних жінок. Ідеальна для офісних і вечірніх образів, підкреслена витонченою та граційною. Моделі мають запатентовану технологію — каблук, що знижує навантаження на хребет і суглоби. Що, безумовно, сприятиме легкій і літальній походці.
Шикарні шкіряні туфлі червоного кольору з відкритим носком Tamaris, розмір 38. Довжина подося у стелі 24.5 см., каблук 7 см. ширина в найширшому місці 8 см. Стан нового взуття.
Склад:
Кожа
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Без принту