Всі категорії
Додати товар

Комбіновані шкіряні туфлі бренда преміумкласу bally швейцарські 42 р.

850 грн
Опис

Історія найвідомішої марки Bally почалася 1851 року 19 століття. Цього року, (Carl Franz Bally) Карл Франц Баллі, у місті Шоненверде (Швейцарія), заснував початок нового виробництва, що займається пошиттям виробів зі шкіри. Він відмовився від заняття сімейним бізнесом зі створення та пошиття еластичних ременів і стрічок, і зайнявся створенням взуття. Карл Франц вирішив перепрофілювати виробництво. Він загорівся цією ідеєю після того, якпотрібновав Париж. Спочатку усе взуття створювалося вручну, і це дало можливість працювати всім взуттєвим майстрам, які жили в околиці. У 1851 році була побудована перша фабрика Bally, і Карл Франц Баллі отримав заслужене звання першого виробника, який використавши машинне виробництво для створення взуття.
Широка, репсова, червоно-біла стрічка, що символізує кольори швейцарського прапора, стала чудовим символом марки Bally. Цю стрічку, ми трапляються на виробах фірми й у наш час. Спочатку Bally розраховували на успішну та забезпечену публіку. Шухляди вважали, що тільки людям від сорока років, доступне розкішне взуття Bally. Але на сьогодні міф розсіяний і розкішне взуття від цієї марки, ми можемо побачити як на людях середнього віку, так і на ногах молодих людей. Хоча компанія створює неповторні колекції одягу, основна увага громадськості все ж привертає продукція зі шкіри від Bally, як-от сумки, ремені та інші аксесуари, і, звичайно ж, чудове взуття. Для створення цих предметів використовуються багатовікові традиції. Саме вони дали змогу фахівцям марки зібрати все найкраще — це й конструювання кожної деталі, і методи оброблення шкіри.
Класичне взуття, спеціальне взуття для яхтинга та взуття в стилі «casual» — це 3 лінії взуття, які створює Bally. Класичний стиль — переважний у колекціях одягу для чоловіків від Bally, а в тканинах дизайнери віддають перевагу льону. Але все ж найбільш відмітною рисою одягу від марки Bally є яскраві кольори. Сьогодні маркою Bally володіє американський акціонерний фонд Texas Pacific Group. Головний офіс бренда розташований у Швейцарії в місці під назвою Каслано.
Браян Етвуд — креативний директор марки. Він очолює величезну групу дизайнерів. У неї входять такі люди, як-от: (Johnny Coca) Джонні Кока, (Sara Johnson) Сара Intern і (Andrea Pompiilio) Андреа Помпіліо. Вони розробляють і створюють нових колекцій одягу, взуття та аксесуарів під маркою Bally. Дивовижна якість, гідні ціни, а також відповідність марки класу «Luxury» — це те, за що так люблять і цінують Bally.
Продаються добротні шкіряні туфлі швейцарського взуттєвого бренда преміумкласу Bally. Це модель комфортного формального взуття.
Верх виробу виготовлений із комбінованих різновидів натуральної шкіри: дуже м'яка фактурна натуральна шкіра чорного кольору та м'який натуральний нубук кольору маренго (колір мокрого асфальту). Це туфлі дербі, тобто виріб із відкритим типом шнурування. Модель із просторим округлим мисом. По верхньому краю ( коміру виробу) — об'ємна м'яка вставка — для максимального комфорту. Модель фіксується на нозі за допомогою об'ємних м'яких круглих чорних шнурків, які протягуються через 4 пари акуратних отворів. У верхній частині зовнішньої бічної поверхні вшитий невеликий тканий лейб бренда.
З виворітного боку туфлі має підкладку, виготовлену з м'якої гладкої натуральної шкіри світло-карамельного кольору. Устілка фірмова дуже м'яка фірмова, не знімна. Верх устілки — м'яка перфорована натуральна шкіра світло-карамельного кольору.
Підошва складається зі шкіряної міжпідошви (на лінії шкіряної міжпідошви шкіряний верх взуття надійно пришитий до підошви) й основної підошви, виготовленої з легкої спіненої гуми темно-сірого кольору. Основна підошва з невеликим суцільнолитим широким стійким підбором.
Взуття має дуже гідний, солідний та ґрунтовний вигляд. Стан чудовий. Розмір 42. Довжина устілки — 27,2 см. Максимальна ширина устілки — 97 мм. Туфлі на стандартну повноту стопи.
Виробництво — Франція

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 42
Категорії:
Матеріал:
Шкіра Нубук

Схожі товари