Всі категорії
Додати товар

Фірмові закриті шкіряні туфлі- дербі коралового кольору think! австрійська 38 1/2 р.

650 грн
Опис

Історія бренда взуття Think починалася з створення концепції «Think different. Walk different, згідно з якою процес ходьби може і має бути комфортним. Компанія з верхньої Австрії не тільки винайшла власний шлях у промисловості, коли форма виробу витікає з анатомічних особливостей стопи, а й запросила своїх клієнтів до нового способу мислення. Мийна людина зобов'язана дбати про здоров'я своїх ніг. Зручне, безпечне і водночас красиве взуття є! Виготовлення кожної пари складається з величезної кількості операцій і багатоступеневого контролю. Виробникам вдалося поєднати ручну працю, з високотехнологічним і сучасним обладнанням, і результат перевершив усі очікування. Як вихідна сировина для створення взуття Think використовують тільки натуральні компоненти, однаково безпечні для довкілля та здоров'я людини. У місці зіткнення ноги з виробом ставлять тільки шкіру, причому для її вичинки використовують дорожчі природні дубильні речовини. У результаті отримують абсолютно гіпоалергенний матеріал, який чудово абсорбує вологу та пропускає повітря. У хід йдуть латекс, текстиль, корок, навіть подрібнене дерево, але немає й найменшого натяку на агресивні та токсичні компоненти. Вивірені анатомічні розрахунки колодки та верху роблять взуття Think практично невідчутним. Цьому сприяє сприятливий для стопи мікроклімат і набуває форми ноги каучукова основа. Прошарок з латексу та пружні коркові устілки слугують надійною теплоізоляційною й амортизаційною прошаркою. Згідно з філософією компанії взуття Think носять люди, які можуть «пліти проти течії», відмовившись від нав'язаних ззовні стереотипів про красу. Але це зовсім не означає, що пара, виготовлена з урахуванням анатомічних та ортопедичних складників, програє в дизайні. Вироби бренда «Think!» потребують дбайливого догляду, адже вона виготовлена зі шкіри натурального дублення, без домішок хімікатів
Продаються ефектні фірмові шкіряні туфлі знаменитого австрійського взуттєвого бренда з промовистою назвою — Think! Модель для поціновувачів неординарного красивого комфортного взуття. Туфлі — жіночий варіант чоловічих туфель дербі. Модель з ефектним принтовим малюнком.
Верх виробу виконаний з м'якої фактурної натуральної шкіри коралового кольору (стилізація під шкіру рептилії) Мис дещо загострений, звужується. Туфлі з відкритим типом шнурування — дербі. Модель фіксується на нозі за допомогою круглих вощених шнурків жовтогарячого кольору, які протягуються через 4 пари акуратних отворів. Еглети шнурків яскраво-жовтогарячого кольору. Традиційно закаблук туфлей трохи піднятий.
З виворітного боку виробу підкладка, виготовлена з гладкої натуральної шкіри бежевого кольору. Зона задника виготовлена з м'якшої натуральної замші бежевого кольору. Устілка анатомічна фірмова знімна. Верх устілки — товста гладка натуральна шкіра бежевого кольору.
Підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми оливкового кольору. Підошва з фігурним суцільнолитим каблуком. У центрі каблука — фірмове маркування бренда.
Взуття у чудовому стані. Розмір — 38 1/2. Довжина устілки — 26 см (не забувайте, що модель із подовженим мисом). Максимальна ширина устілки — 87 мм. Туфлі на стандартну повноту стопи
Модель дуже зручна та має ефектний вигляд.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари