Всі категорії
Додати товар

Розкішні яскраві туфлі люкс бренду з швейцарії bally epira, вир-во швейцарія

699 грн
Опис

Розкішні яскраві туфлі люкс бренду з Швейцарії Bally Epira, вир-во Швейцарія. Стан нових, сток.Ціна на оф. сайті більше 300євро.Модель epira, лакшері клас.
Туфлі-човники Bally Epira поєднують у собі шикарний відкритий носок та зручну колодку. Туфлі на платформі з конусним каблуком.Всередині теляча шкіра (інфа з офіц. сайту) підошва шкіра, верх-якісний текстиль.
Взуття на підборах надає образу жінці сексапільності та витонченості, а туфлі з відкритим носом ще більше підсилюють це враження. Подібна модель чудово виглядає на нозі і в цілому робить силует стрункішим.

Розмір європейський 38 EUR, 7 1/5 US
-каблук 12
-довжина устілки 24-24.5

Bally є однією з найвідоміших марок у світі моди, яка виробляє взуття та дорогоцінні вишукані аксесуари. Заснована у Швейцарії в 1851 році, нещодавно відсвяткувала свій 150-річний ювілей у виробництві високоякісних виробів зі шкіри. Її історія починається з інтуїції Карла Франца Баллі, який вирушив до Парижа по бізнесу. Звідси з'явилася ідея створити взуттєву майстерню, поєднуючи всіх майстрів-шевців села. Створюючи моделі ручної роботи, Bally є однією з перших компаній з інноваційними технологіями та кваліфікованою промисловою технікою. Еволюція бренду подорожує з технологічним та промисловим розвитком.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари