Всі категорії
Додати товар

Чудові делікатні шкіряні туфельки молочного кольору clarks originals англія 37 р.

590 грн
Опис

Clarks - це міжнародний бренд з майже 200-літньою традицією і британськими корінням. Взуття Clarks розроблена у відповідності з останніми тенденціями моди, при цьому беручи до уваги те, що найбільш важливо - комфорт, якість і довговічність взуття. Завдяки цьому Clarks визнаний у всьому світі як марка, яка пропонує зручність у широкому спектрі сучасних дизайнів. Clarks Originals Невимушений стиль туфель і черевиків Clarks Originals повертають до життя легендарні моделі взуття з характерною автентичністю та індивідуальністю. Дезерты і похідні черевики виконані з твіду несподіваних кольорів та прикрашені новими принтами. Скільки б нових моделей взуття Clarks зараз не виробляли, "обличчям" марки і безумовним фаворитом є їх нестаріюча класика, перевірена багатьма роками - Clarks Originals. Це та колекція, в якій втілилася сама душа марки. Продаються чудові фірмові туфельки знаменитого британського взуттєвого бренду Clarks . Лінійка класичної взуття Clarks Originals. Це витончені шкіряні туфельки, виконані в мокасинном стилі з фірмовою каучуковою підошвою на маленькому широкому стійкому каблуці з натурального рифленого каучуку. Туфлі з гарним округлим мисом. Верх виробу виконаний з м'якої достатньо товстою гладенькою натуральної шкіри молочного кольору. Спереду проходить відкритий вертикальний шов, з обох сторін отстроченный міцними нитками в тон шкіри. Виріб фіксується на нозі за допомогою пари акуратних дірочок, які розташовані на фігурних безшовних виступах бічних поверхонь моделі. Шнурки м'які досить об'ємні круглі. На краях шнурків - шкіряні вставки у вигляді сердечок. У верхній частині зовнішній бічній поверхні тисненням на шкірі зображена фірмова маркування. Виворітна сторона взуття має комбіновану підкладку. Широкий об'ємний задник виконаний з бархатистою натуральної замші карамельного кольору . Все інше - м'яка, гладка натуральна шкіра кремового кольору. Устілка фірмова незвичайно м'яка не знімна. Верх устілки - гладка натуральна шкіра кремового кольору. Подошва - высококачественный износостойкий рифленый натуральный полупрозрачный каучук цвета слоновой кости. Каблук широкий, низкий. Набойка каблука комбинированная: передняя часть - толстая натуральная кожа с фирменной маркировкой, отстрочена по периметру. Задняя часть набойки - высококачественный износостойкий каучук.
Обувь в отличнейшем состоянии. Просто каучук даже после одного ""выхода" приобретает именно такой вид. Это никак не отражается на качестве обуви. В любом случае каучук потемнеет, но зато он отлично носится.
Размер 4, или 37. Длина стельки - 24 см. Прекрасно подойдут и на 23,5 см., так как мыс туфлей несколько сужен. Максимальная ширина стельки - 7,3 см. Туфельки на деликатную узкую стопу.
Модель произведена в Бразилии.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 36.5
Категорії:
Матеріал:
Замша Каучук Шкіра
Сезон:

Схожі товари