Всі категорії
Додати товар

Чарівні шкіряні мокасини кольору охри canadian footwear канада 41 р.

740 грн
Опис

Canadian Footwear - сімейне підприємство, засноване в 1932 році Бертом Шарфштайном. Компанія, що базується у Вінніпезі, за ці роки зазнала безліч змін, починаючи з 1930-х і до 1950-х років в якості оптового продавця; як дискаунтер до кінця 1950-х років; потім конкурувати з великими роздрібними торговцями протягом 1970-х до кінця 1980-х років. В кінці 1980-х років Берт і його дружина Етель померли протягом дев'яти днів один від одного. Саме тоді син Берта Брайан і його партнер Пем Сиприк придбали бізнес . Коли Брайан і Пем вперше зайняли компанію, у Брайана виникли незначні проблеми зі здоров'ям, які були виправлені з допомогою ортопедії. Саме тоді Брайан вирішив підняти канадську взуття на новий рівень і запропонувати додаткові послуги для кращого задоволення потреб клієнтів. Брайан дізнався все, що міг, про ортопедичної індустрії, включаючи надходження в клас Pedorthic в Чикаго. У 1986-1990 Брайан повернувся в школу, щоб стати сертифікованим педортистом. За цей час його партнер Пем розробив інфраструктуру для розвитку бізнесу. Сертифікація Брайана Pedorthic ознаменувала значна зміна в компанії. Canadian Footwear почала спеціалізуватися, орієнтуючись на потреби клієнтів, забезпечуючи обслуговування і кращу за якістю взуття та аксесуари . Продаються елегантні фірмові шкіряні мокасини канадського взуттєвого бренду Canadian Footwear. Модель Canadian original style . Верх виробу виконаний з товстого м'якого натурального нубука насиченого кольору охри. А по центру задника проходить невелика вставка, виконана з товстої гладкою натуральної шкіри кольору молочного шоколаду. Взуття виконана в традиційній манері для даного виду виробу: спереду проходить відкритий шов, з обох сторін отстроченный товстими шовковими нитками контрастного золотисто-бежевого кольору. На верхньому шкіряному отворі набиті люверси , через які пройде тонкий м'який шнурок бежевого кольору. Цей же шнурок використовуються для фіксації взуття на нозі. Він протягується через 2 пари люверсів у верхній частині шкіряного язичка і зав'язується на витончений бантик. Изнаночная сторона обуви представляет собой обратную сторону толстого очень мягкого нубука - мягчайшая бархатистая натуральная замша цвета охры. Область задника выполнена из плотной ткани серого цвета. Стелька фирменная очень мягкая не съемная. Верх стельки выполнен из комбинированных видов натуральной кожи: мягкой гладкой натуральной кожи молочного цвета и мягкого натурального нубука цвета охры.
Подошва с утолщением в пяточной области ( максимальная толщина подошвы - 1,5 см. Минимальная толщина подошвы спереди - 8 мм. ). Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины молочного цвета. Подошва с качественным цепким протектором.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер - 41. Длина стельки - 26,5 см. Максимальная ширина стельки - 7,5 см. Мокасины на достаточно узкую стопу.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Замша Шкіра Нубук Гума

Схожі товари