Всі категорії
Додати товар

Благородні шкіряні човники сірого кольору kennel & schmenger німеччина 6 р.

685 грн
Опис

Kennel & Schmenger - це взуттєва фабрика, яку побудували у 1918 році в місті Пирмазенсе, німецької столиці взуття , розташований в південній частині Німеччини. Виробництво відкрили в невеликому цеху, а на сьогоднішній день K+S є одним з передових виробників взуттєвої моди і аксесуарів. За майже вікову історію невелике виробництво перетворилося на потужну індустрію з випуску якісного взуття з світовим ім'ям. Щорічний рівень продажів перевищує півмільйона пар, і ця цифра постійно зростає. Kennel & Schmenger використовує виключно високоякісну шкіру. Ця шкіра поставляється кращими італійськими кожевенными заводами. Поставки здійснюють і до таких виробникам, як Prada, Gucci, Dior та іншим відомим дизайнерам. Дизайнери Kennel & Schmenger постійно подорожують у пошуках наиновейших сучасних трендів в столиці моди (Париж, Мілан, Нью-Йорк, Лондон). Отримують натхнення не тільки від моди, але і від архітектури, меблів. Тільки так можуть найбільш точно відобразити в своїх продуктах актуальні модні тренди. Створення кожної нової колекції починається з розробки 3000 ескізів. Кожен з них чекає свого вердикту від Андреаса Клауса — кращого дизайнера Німеччині за версією 1997 року. З цієї величезної маси ескізів у виробництво надходить лише 250 кращих моделей, які в рівній мірі зручні і красиві. Для взуття K&S характерна анатомічна колодка, забезпечує рівномірний розподіл навантаження. Ідеальний мікроклімат ніг забезпечує верх і устілки з якісної шкіри вівці, кози або теляти. Пориста структура матеріалу добре пропускає повітря і вбирає зайву вологу. Готова пара вручну обробляється спеціальним складом, який забезпечує додатковий блиск і подовжує термін служби. Колекція K+S дуже різноманітна, не знає технічних і оптичних кордонів. Але при цьому завжди категорично орієнтується на жінок, які мають стиль і високі вимоги до якості і зручності. Компанія " K&S випускає жіночу взуття для повсякденної шкарпетки і особливо урочистих випадків, є спортивна лінійка. В асортименті — туфлі, босоніжки, чоботи, черевики, мокасини, ботильйони, балетки. Дизайнери чітко відстежують світові модні тенденції і вносять корективи для колекцій, які реалізуються в певних регіонах. Враховується національна ментальність і кліматичні умови. «Ми даруємо нашим покупцям красу, правду і комфорт» — така головна мета виробників ексклюзивного німецької взуття K&S. Продаються витончені фірмові формальні шкіряні туфлі - човники німецького взуттєвого бренду преміум класу Kennel & Schmenger. Це модель на високому стійкому набірних підборах і невеликій платформі. Верх виробу виконаний з найм'якішого натурального нубука мишачого кольору з фірмовим затемненням мису і задника. Изнаночная сторона обуви имеет подкладку, выполненную из мягчайшей гладкой натуральной кожи черного цвета. В области задника есть вставка из мягкой бархатистой натуральной замши серого цвета. Стелька фирменная мягкая не съемная. Стелька выполнена из гладкой натуральной кожи черного цвета.
Туфли на высоком наборном устойчивом каблуке. Его высота 9 см. Спереди - небольшая платформа - 12 мм. Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины темно-серого цвета.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер 6, что соответствует 39 р. Длина стельки - 25,5 см. Максимальная ширина стельки - 75 мм. Обувь на стандартную или несколько шире полноту стопы. Очень красиво выглядят на ноге. Очень легкие и удобные.
Обувь традиционно изготавливается в Германии.
Цена аналогичных моделей начинается от 200 евро.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал:
Замша Шкіра Нубук Гума

Схожі товари