Всі категорії
Додати товар

Нові балетки minelli 36р. натуральна шкіра, нюанс сріблясті туфлі жіночі

376 грн
Опис

У цьому сезоні кожен взуттєвої бренд представив нашій увазі всілякі моделі сріблястою взуття. Тут і стильні сріблясті туфлі, і лофери, та оксфорди, і навіть мокасини з кедами. Така стильна і незвичайна взуття була створена спеціально для модниць, які прагнуть виділитися з натовпу. Якщо ви теж хочете залучити до себе увагу, придбайте собі сріблясту взуття і всіх дивуйте! Также пользуются спросом и серебристые балетки, которые полюбились женщинам любого возраста. Они удобны и практичны, а их футуристическая красота никого не оставит равнодушным. Их можно надеть и на прогулку, и на учебу или работу.

Обувь серебристого цвета прекрасно вписывается в любой стиль. Наиболее эффектно серебристая обувь будет смотреться с одеждой телесного или черного цвета.

Итак, вашему вниманию - новые балетки Minelli 36р. из натуральной кожи приглушенного серебристого цвета с лаконичными бантиками.

Сделаны в Испании, длина стельки - 23см, каблуки - 1см.

Є нюанс у вигляді поверхневих зачіпок (3 останніх фото) - на правому з внутрішньої сторони мису, на лівому - маленьке плямочка під бантиком, на обох в районі п'ят (можна легко замаскувати підходить по тону лаком для нігтів). Передоплата на карту Приватбанку. Пересилаю Укрпоштою, Новою Поштою. Повернення не передбачено. 8

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 36
Категорії:
Матеріал:
Сезон:
Продавець
olga_ya
olga_ya
Супер-продавець
Нікополь
99% виконаних замовлень
Була

Схожі товари