Всі категорії
Додати товар

Легенькі ажурні бордові шкіряні туфельки lifestyle англія 4 р.

530 грн
Опис

Поняття Lifestyle для взуття, як і сама взуття, з'явилися в нашій країні відносно недавно – прийшовши, як правило, з невеликим запізненням (року у два-три) з англомовного та практичного заходу. Lifestyle — це напрямок, який пов'язує моду, стиль і спорт в єдине ціле. Легкі, як чешки, комфортні туфлі мають багато «риси» справжньої спортивної взуття — це елегантний дизайн, зручність, спортивний силует, застосування найрізноманітніших кольорів створюють той стиль і індивідуальність, які зараз потрібні молодим людям. Також популярність спортивного стилю пов'язана не тільки з інтересом до спорту, як і з модою на здоровий спосіб життя, поширенням «молодіжних» тенденцій на ринку одягу і взуття. У спортивному напрямку ідеальне співвідношення: зручність — ціна – якість. У поєднанні з незамінними в повсякденного міського життя всілякими casual джинсами, бавовняними та лляними брюками таке взуття просто ідеальна. Універсальність Lifestyle, величезна кількість існуючих на даний момент моделей і брендів, розкид цін говорять самі за популярність стилю. Моделі випускаються не тільки класиками спортивного жанру (Converse, Columbia), де частка у взуттєвій лінійці досягає до 70%, але і такими модними монстрами як Gucci, Prada, D&G, Versace, Armani. Продаються легенькі шкіряні літні туфельки британського взуттєвого бренду Lifestyle. Це модель саме для літа. В туфлях присутні красиві ажурні перфорації в передній частині. Верх взуття виконаний з найбільш м'якої фактурної натуральної шкіри бордового кольору. Вся передня частина виробу ажурна: красиві перфорації у вигляді кружечків різної величини. По верхньому краю ажурна частина мокасин обшита шкіряного планкою з фігурними краями. Модель виконана в стилі Мері Джейн. Туфельки фіксуються на нозі за допомогою 2 див. шкіряного ремінця з потужною липучкою. На вільному шкіряному ремінці вшитий фірмовий лейб бренду. Изнаночная сторона изделия представляют собой обратную сторону натуральной кожи - мягчайшая шелковистая натуральная замша бордового цвета - в передней части. А в задней части есть подкладка. Она выполнена из мягкой гладкой натуральной кожи цвета слоновой кости. Стелька очень мягкая фирменная несъемная. Верх стельки выполнен из мягкой натуральной замши цвета слоновой кости. В задней части у стельки есть комфортные бортики ярко-оранжевого цвета.
Подошва фирменная. Выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины карамельного цвета. В задней части подошвы есть область дополнительной амортизации.
Обувь в отличнейшем состоянии. Размер 4, что соответствует 37 размеру. Длина стельки - 24 см. Максимальная ширина стельки - 80 мм. Туфли на стандартную полноту стопы.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 37
Категорії:
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари