Всі категорії
Додати товар

Franco-sarto туфлі/балетки ✨туфлі на низькому ходу

656 грн з 21 Травень - додавайте до обраного

820 грн
Опис

На тілі немає)виміри на фото)всередині є прихована маленька танкетка,на фартухах масивні пряжки -дэкор,носики круглі,колір бежевий з ефектному перламутру,нові без бирки) Різновидів жіночих туфель відомо величезна кількість. На піку популярності на сьогоднішній день знаходяться туфлі на низькому ходу, без каблука. На перший погляд здається, що такі моделі взуття виглядають занадто нудно і буденно. Однак завдяки праці дизайнерів і модельєрів, такі туфлі придбали зовсім інший, новий і цікавий вид. Совершенно незаслуженно бренд Franco Sarto находится в тени своих люксовых братьев из Италии. Мы хотим поближе познакомить вас с отличным производителем сумок и обуви, позволить которые может себе каждая девушка.

Франко Сарто, итальянский дизайнер, начал работать в обувном ремесле в 14 лет. Он работал на обувной фабрике в маленьком городке на окраине Венеции, где днями сидел на стуле и вручную доводил до совершенства обувь с помощью молотка и гвоздей. Так зарождалась империя Franco Sarto по производству обуви и сумок.

Разом з виробництвом сумок жіночих рюкзаків, Франко також розробляє безліч суперсучасних моделей взуття. Від повсякденних сабо і сандалій до весільних туфель, човників і чобіт, Франко Сарто створює взуття в європейському стилі для щоденного комфорту кожної жінки. Великою популярністю користуються босоніжки з плетеними підошвою (під еспадрільї), їх кожен сезон розкуповують, як гарячі пиріжки.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Золотистий
Розмір:
  • 38.5
Категорії:

Схожі товари