Всі категорії
Додати товар

Легкі темно-сині замшеві лофери з шкіряними пензликами river island англія 38 р.

575 грн
Опис

River Island – англійський стиль для молоді. Цей бренд пропонує одночасно елегантну і стильну одяг за цілком доступними цінами. До того ж більшість моделей характеризуються оригінальним дизайном і неповторним фасоном, які так люблять юні модниці і модники. У такому одязі можна з'явитися як на робочому місці, так і в самому елітному клубі – в будь-якому випадку Ви уславитеся яскравою і помітною особистістю з чудовим смаком. Історія бренду River Island сходить ще до 1948 року, коли англієць Бернард Льюїс вирішив відкрити свій власний магазинчик, що пропонує ексклюзивні жіночі речі з вовни. Цей магазин називався Lewis Separates і незабаром перетворився в справжню мережу фірмових бутиків, що налічує до кінця 60-х років близько 70-ти магазинів по всій країні. У 1988 році ця компанія була перейменована в відому на сьогодні River Island. Якщо спочатку компанія River Island пропонувала виключно жіночі моделі одягу, то зі зростанням популярності, причому не тільки в рідній Великобританії, асортимент став включати також і колекції чоловічого одягу. При цьому основною цільовою аудиторією компанії є саме молоді люди, які не обмежені суворими рамками і як і раніше знаходяться в пошуку себе, в тому числі і свого неповторного стилю. Це проявляється в дизайні численних спідниць, суконь, сумок, тунік, джинсів, курток, пальто та інший одяг від River Island, який, швидше, можна визначити як «клубний». Яскраві насичені кольори, блискучі пайетки і стрази, графічні принти – все це Ви без зусиль знайдете в регулярно оновлюються колекціях River Island. В таких нарядах гарний настрій Вам забезпечено. Втім, не можна сказати, що фірмовий одяг підійде тільки для клубних вечірок – тут можна знайти і цілком класичні варіанти, які будуть доречні в більш ділових умовах. Наряду с одеждой, сегодня River Island предлагает также и огромный ассортимент обуви и аксессуаров, способных разбавить любой, даже самый заурядный образ. Стильные сумки, яркие ремешки, элегантные кошельки и многое другое, без чего не может представить свою жизнь ни одна настоящая модница,
Яркий, молодежный, оригинальный, эпатажный, но в то же время крайне стильный и современный стиль изделий из коллекций River Island способен полностью оживить Ваш гардероб, принеся с собой море красок и эмоций даже в самые серые будни.
Продаются элегантные фирменные кожаные лоферы знаменитого британского мультибренда River Island. Верх изделия выполнен из толстой мягкой натуральной замши темно-синего цвета. Обувь выполнена в традиционной манере для данного вида изделия: открытый отстроченный с обеих сторон шов в передней части обуви. Он отстрочен прочными шелковистыми нитками голубого цвета. Аналогичный открытый шов присутствует и по средней линии задника. Он отстрочен с обеих сторон прочными нитками черного цвета. Цільнокроєна безшовний шкіряний язичок декорований широкої горизонтальної замшевою вставкою, по центру якої вшиті об'ємні замшеві пензлики, обв'язані шовковими нитками блакитного кольору. . По верхньому краю виріб має невеликий , отстроченный по нижньому краю, відворот. Изнаночная сторона обуви представляет собой подкладку, выполненную из мягкой искусственной кожи вишневого цвета. Стелька фирменная очень мягкая не съемная. Верх стельки выполнен из комбинированных материалов. Основаня часть - плотная мягкая дышащая ткань бело-красно-синего цвета ( в наклонную полоску), в задней части фигурная вставка из мягкой искусственной кожи вишневого цвета.
Подошва с небольшим широким устойчивым каблуком ( высота каблука - 1 см). .Подошва выполнена из плотного рифленого эластомера бежевого цвета с темно-коричневым " обрамлением".
Обувь в отличном состоянии. Размер - 5, или 38. Длина стельки - 24,5 см. Максимальная ширина стельки - 8 см. Лоферы на стопу уже стандартной полноты. . Модель на низкий подъем.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38
Категорії:
Матеріал:
Принт:
У смужку

Схожі товари