Всі категорії
Додати товар

Жіночі туфлі ecco soft 2.0 206503 02531

3300 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру В нашому інтернет -магазині BEST-SHOES63.COM ви можете купити черевики ECCO SOFT 2.0 206503 02531 недорого в Україні з доставкою. Жіночі демісезонні черевики ECCO SOFT 2.0 206503 02531 є однією з найбільш вдалих моделей літо-весни 2021 року. Хоча історія створення цієї моделі налічує вже багато років, напівчеревики прекрасно себе зарекомендували у покупців, продовжують випускатися і радувати шанувальників зручною і комфортною взуття. Напівчеревики виконані з телячої шкіри високої якості оригінального яскравого сиреевого кольору. Такі туфлі чудово виглядають на ногах у весняно-літній період, підкреслюючи Вашу індивідуальність і гарний смак. Родзинкою моделі є їх яскравий кислотний колір і неймовірна легкість в поєднанні з неперевершеною зручністю і якістю взуття ECCO. Скандинавський ретро-дизайн кед ECCO SOFT 2.0 206503 02531 в поєднанні з неймовірним комфортом роблять цю модель необхідною складовою гардеробу сучасної жінки. М'яка, обтічна форма, зручна шнурівка і витончений логотип ECCO на бічній частині створюють мінімалістичний, але запам'ятовується стиль. Ці черевики ідеально підійдуть практично під будь-який образ, відтінивши його або створивши яскравий акцент, в залежності від обраного вами кольору. Всю лінійку моделей ECCO SOFT 2.0 відрізняє неймовірно зручна посадка взуття на ногах . Анатомічна колодка забезпечує неймовірний комфорт. Обрв ці моделі вже не хочеться їх знімати і шукати щось інше. Знімна текстильна устілка з ECCO Comfort Fibre System збереже сухість і свіжість всередині взуття. Напівчеревики повністю підходять для європейської осені, весни або літа.. Всередину вшитий шар натуральної текстильної підкладки. Довга шнурівка дозволить Вам швидко взувати туфлі і підбирати оптимальну повноту. Модель ідеально підходить для проблемних широких стоп. Окремо потрібно зупинитися на підошві моделей ECCO SOFT 2.0 . Легка, гнучка підошва виконана за фірмовою технологією бренду ECCO методом гарячої вулканізації. Дуже зносостійка, міцна підошва виготовлена з легкого поліуретану. Ні потворних швів і немає у виробництві клею. Ідеальне якість з'єднання верху взуття і підошви Це дуже важливо для носіння взуття по пересіченій місцевості , щоб забезпечувати максимальне зчеплення з поверхнею і не ковзати. Модель женских полуботинок ECCO SOFT 2.0 206503 02531 невероятно комфортная и легкая-просто невесомая. Это достигается благодаря легкой подошве из полиуретана и мягкой тонкой нубуковой кожи верха обуви.

У данной модели ECCO SOFT 2.0 206503 02531 оригинальный дизайн подчеркнутый ярким цветом модели.. Это цветовое решение делает полуботинки нарядными, практичными и модными одновременно. Туфли ECCO SOFT 2.0 206503 02531 выполнены стилизованными под кеды, которые всегда в тренде. Полуботинки с успехом можно носить и со спортивной одеждой и даже с платьями. Модель прекрасно подходит для продолжительной носки целый день. Ноги в ней , судя по отзывам покупателей, не устают.

Подитожим достоинства модели кратко-

• Модель изготовлена из высококачественной натуральной кожи премиум-класса, произведенной на собственных кожевенных заводах ECCO.
• Технология FLUIDFORM™ повторяет естественные изгибы стопы, обеспечивает отличную амортизацию и высокое качество сборки без клея и швов.
• Двухслойные стельки ECCO Comfort Fibre System™ (CFS) из специального вспененного материала и натуральной кожи в сочетании с качественными материалами подкладки формируют комфортный микроклимат внутри ботинка и способствуют абсорбции излишней влаги.
Женские полуботинки ECCO SOFT 2.0 206503 02531 сочетают в себе модный дизайн и функциональность.

В нашем интернет -магазине BEST-SHOES63.COM вы можете купить полуботинки ECCO SOFT 2.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 37
  • 39
Категорії:
Матеріал:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була