Всі категорії
Додати товар

Чоловічі черевики ecco urban light 042704 01152

2100 грн
Опис

Взуття ОРИГІНАЛ ЕССО в оригінальних коробках Відправка післяплатою тільки з передоплатою новою поштою 150 гривень , які вираховуються з вартості взуття при відправленні. Взуття є в наявності. Але можу приймати замовлення на певні розміри і моделі взуття ECCO. Прохання при замовленні уточнювати наявність Вашого розміру Чоловічі весняно-літні черевики ECCO URBAN LIGHT 042704 01152-це модель минулих колекцій весняно-літнього сезону бренду ЕССО. Модель була дуже популярною в 2013 році. Але на жаль знята з виробництва. Напівчеревики виконані з телячої шкіри високої якості ніжного світлого біло-сірого кольору. Такі туфлі чудово виглядають на ногах у весняно-літній період, підкреслюючи Вашу індивідуальність і гарний смак. Всю лінійку моделей ECCO URBAN LIGHT відрізняє зручна посадка взуття на ногах . Анатомічна колодка забезпечує неймовірний комфорт. Обрв ці моделі, вже не хочеться їх знімати , і шукати щось інше. Знімна шкіряна устілка з ECCO Comfort Fibre System збереже сухість і свіжість всередині взуття. Напівчеревики повністю підходять для європейської весни або літа.. Всередину вшитий шар натуральної текстильної підкладки, з перфорацією. Тому ноги в снікерсах будуть відчувати себе комфортно, т к всередині створюється відмінний мікроклімат. Відсутність шнурівки дозволить Вам швидко взувати туфлі . Фішкою всіх моделей лінійки ECCO URBAN LIGHT є використання принта на поверхні взуття. Принт-це логотип бренду ECCO і року заснування фірми - цифри 1963. Можна сказати ювілейна модель. Випущена до 50-річчя заснування бренду ECCO. Окремо потрібно зупинитися на підошві моделей ECCO URBAN LIGHT . Висока, але при цьому гнучка підошва виконана за фірмовою технологією бренду ECCO методом гарячої вулканізації. Зносостійка, легка і гнучка підошва виготовлена з легкого поліуретану. Ні потворних швів і немає у виробництві клею. Ідеальне якість з'єднання верху взуття і підошви Це дуже важливо для носіння взуття по пересіченій місцевості , щоб забезпечувати максимальне зчеплення з поверхнею і не ковзати. Модель мужских сникерсов ECCO URBAN LIGHT 042704 01152 комфортная и легкая-просто невесомая. Это достигается благодаря легкой подошве из полиуретана и мягкой тонкой кожи верха обуви.

Модель сникерсов смотрится на ногах очень аккуратно и стильно. Такой дизайн не подвержен моде. Встиле этой линейки моделей выпускаются другие летние полуботинки ЕССО.

У данной модели ECCO URBAN LIGHT 042704 01152 лаконичный дизайн, сочетающий соединение светлого верха со светлой подошвой обуви. Это цветовое решение делает полуботинки практичными и благородными одновременно . Туфли ECCO URBAN LIGHT 042704 01152 выполнены в стиле КАСУАЛ, который всегда в тренде. Полуботинки с успехом можно носить и с любимыми джинсами и с шортами.
Мужские слипоны ECCO URBAN LIGHT 042704 01152 сочетают в себе модный благородный дизайн и функциональность.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сірий
Розмір:
  • 41
  • 40
  • 44
  • 45
Категорії:
Матеріал:
Продавець
yulia_mats
BEST-ECCO
Харків
28% виконаних замовлень
Була

Схожі товари