Всі категорії
Додати товар

Туфлі жіночі чорні на шнурівці т1396

485 грн
Опис

Матеріал штучна шкіра Розміри в наявності 36-23 см 37-23,5 см 38-24 см 39-24,5 см 40-25 см 41-25,5 см Танкетка 5 см, платформа 3 см будь ласка, Зверніть увагу на спосіб вимірювання довжини устілки. Всі вимірювання проводяться швейним м'яким метром у сантиметрах. Відкрите літнє взуття (п'ята і носок не закриті: шльопанці, в'єтнамки, сандалі, сабо і т. п.) з незнімної устілкою Як правило між краєм устілки і краєм підошви є відстань різної ширини (до 1 см), яке використовується під час носіння взуття. Тому вимірюється не сама устілка, а довжина від початку підошви до кінця (від краю до краю). Взуття зі знімною устілкою Якщо устілка щільно лягає на внутрішню частину взуття (не має вільного простору в носку і п'яті), то вимірюється сама устілка. Якщо устілка істотно менше самої внутрішньої частини (як правило не дорогий взуття), то вимірюється підошва (всередині) від краю до краю. Взуття з незнімної устілкою Вимірювання проводяться від краю до краю всередині взуття. Прежде чем купить ту или иную пару обуви, следует обратить внимание на размер и полноту модели.
Допускается отклонение в замере +/- 2-3 мм Неправильный выбор по размеру и полноте обуви – это не причина для претензий.
При покупке обуви следует обращать внимание на то, для чего она предназначена (модельная, повседневная, спортивная, для отдыха или работы). Так же большое значение имеют форма и высота каблука, которые должны соответствовать телосложению покупателя.
Вы можете сделать обмен или возврат, пересылка за счет покупателя

Наличие размеров уточняйте, так как быстро продаются.
Відправка по повній передоплаті або передоплата 120 грн та інше післяплатою Доставка Нова пошта, Укрпошта та Justin Можливе повернення та обмін (доставка за рахунок покупця)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 39
  • 36
  • 37
  • 38
  • 40
  • 41
Категорії:
Матеріал:
Штучна шкіра
Сезон:

Схожі товари