Всі категорії
Додати товар

Комфортні чорні шкіряні туфлі в мокасинном стилі naturalizer сша 41 р. ( 26,5 див.)

580 грн
Опис

«Красива взуття повинна бути зручною» – цю ідею обрала своїм ключовим принципом корпорація Bryan, Brown&Company, заснувавши перший у світі бренд жіночого взуття Naturalizer. Знаючи, скільки зусиль і, часом, навіть неприємних відчуттів може викликати носіння незручного взуття, особливо на підборах, засновники фірми, вперше в історії, вирішили створити взуття виключно для прекрасної половини людства. Сьогодні це відомий у всьому світі бренд, що має представництва більш ніж в 60 країнах світу. Компанія Bryan, Brown&Company була заснована George Warren Brown у 1875 році в місті St.Louis, США. У ті роки правий і лівий черевики були однаковими, а чоловічу і жіночу взуття можна було відрізнити хіба що за розміром. Ключовою ідеєю Mr. Brown було навчити людей тому, як «взуття повинна сидіти на нозі». Керуючись цим принципом, компанія першою почала шити різне взуття для лівої і правої ноги, а також розробила кілька моделей, що істотно перевищували за рівнем комфорту більшість випускалися тоді черевик. Такий підхід дав істотну перевагу перед іншими виробниками і в 1881 році на Нью-Йоркській фондовій біржі були випущені перші акції корпорації. Однак, ще майже 50 років знадобилося для того, щоб сформувати ідею, що жінкам потрібна взуття, абсолютно відрізняється від чоловічої. Тоді, в 1927 році був заснований бренд Naturalizer, який враховував анатомічні особливості жіночої щиколотки, забезпечувався більш високим каблуком і мав ряд інших конструкційних особливостей, що дозволяють ногам менше втомлюватися протягом дня, враховуючи, що багато робочі місця на фабриках тоді передбачали місця для роботи стоячи. Цю ідею практично відразу підхопили знамениті європейські виробники, такі як Hanwag і Bronx. Сьогодні Naturalizer представлена 153 магазинами по всьому світу, в основному в США, Канаді та Китаї. Її філософія об'єднує жінок різних національностей і поглядів. Ключовим при розробці нових концептів є система комфорту 5N: прекрасна амортизація, дихаюча підкладка, гнучка підошва, легкі матеріали і підтримка балансу при кожному кроці. Naturalizer використовує високоякісні натуральні матеріали і виробляє свою продукцію з урахуванням кращих тенденцій, деталей і матеріалів, характерних для кожного сезону. Продаются отличные кожаные не формальные туфли. Модель выполнена в мокасинном стиле. Верх изделия выполнен из очень мягкой гладкой натуральной кожи черного цвета. Туфли с широким округлым мысом. Модель фиксируется на ноге при помощи узкого Z-образного кожаного ремешка, который фиксируется на наружной боковой поверхности при помощи надежной липучки. Все детали верха изделия очень аккуратно отстрочены ровным двойным швом прочными нитками черного цвета.
Изнаночная сторона туфлей оснащена подкладкой, выполненной из очень мягкой искусственной кожи темно-красного цвета. Область задника - очень мягкая бархатистая ткань темно-красного цвета. Стелька фирменная необыкновенной мягкая перфорированная не съемная. Верх стельки - очень мягкая бархатистая дышащая ткань темно-красного цвета. В о бласти пятки - зона дополнительной амортизации.
Подошва очень комфортная цельнолитая с утолщением в пяточной области. Подошва выполнена из высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. В передней части подшвы есть фигурная вставка из более жесткой резины. По периметру эта вставка ( выходящая на кожаный мыс изделия) очень аккуратно прошита толстыми нитками контрастного красного цвета. Строчка проходит по специальному углублению в резиновом основании. Прочная гибкам амортизационная резиновая подошва глубоко выходит и на кожаный задник обуви. Здесь также проходит надежный шов нитками контрастного красного цвета, который соединяет кожаный верх туфлей с резиновой подошвой.
Обувь в идеальном состоянии. Американский размер 10, что соответствует 41 европейскому размеру. Длина стельки - 26,5 см. Максимальная ширина стельки - 85 мм. Туфли на стандартную или несколько уже полноту стопы.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 41
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари