Всі категорії
Додати товар

Відмінні закриті чорні шкіряні туфлі ручної роботи p. monjo іспанія 38 1/2 р.

800 грн
Опис

Повсякденний і міський стиль — от прикметники, які найкраще описують лейбл P. MONJO, заснований у 2010 році на Менорці. Високоякісний, невимушений бренд для жінок і чоловіків, який надає велике значення якості, комфорту і унікальності свого дизайну. Дизайн P. MONJOS не підкоряється ніяким нормам, тому приваблює людей, які люблять експериментувати і поєднувати форми, матеріали і фактури, захоплені мистецтвом, винтажем і богемою. Менее чем за два года P.Monjo присутствует в лучших магазинах Испании, Германии, Австрии, Швейцарии, Бельгии, Италии, США, Канады и Японии. Бренд также участвует в самых важных торговых выставках по всему миру, таких как MICAM Milan, GDS Düsseldorf и Las Vegas.
Дизайнер Пеп Монжо, давший имя бренду, родился на Менорке в семье сапожников с давними традициями. Следуя этой традиции, он изучал дизайн в Милане и работал в нескольких ведущих обувных брендах Европы. С приобретенным опытом, ремеслом и профессионализмом, которым он там научился, он основал свой собственный лейбл.
НАТХНЕННЯ І ФІЛОСОФІЯ Старі класичні епохи в поєднанні з сучасними формами і матеріалами є джерелом натхнення для Pep Monjo. Весь процес проектування знаходиться в його руках, і це надає його туфель неймовірну, унікальну, авангардну індивідуальність. Приглушені кольори і повторювані деталі — характерні риси бренду, за яким його можна впізнати. Його взуття виготовляється вручну на традиційній фабриці на Менорці, з якою він підтримує регулярні особисті контакти. Pep Monjo приділяє особливу увагу якості як при виробництві, так і при виборі матеріалів. Італійська шкіра рослинного фарбування і натуральний віск створюють неповторну індивідуальність бренду. Продаються чудові шкіряні туфлі молодого іспанського взуттєвого бренду P. Monjo . Модель ручної роботи Hailey. Це закритий шкіряні туфлі на широкому стійкому набірних підборах. Верх виробу виконаний з товстою м'якою, гладкою натуральної шкіри чорного кольору. Модель з округлим відрізним мисом. У верхній частині задника є невеликий м'який шкіряний відворот з "рідної" шкіри. Це туфлі дербі, тобто модель з відкритим типом шнурування. Виріб фіксується на нозі за допомогою 2 пар акуратних отворів, через які просмикнуті круглі вощені шнурки чорного кольору. Изнаночная сторона туфлей оснащена подкладкой, выполненной из мягчайшей гладкой натуральной кожи карамельного цвета. В верхней части задника - вставка из мягкой гладкой натуральной кожи черного цвета. Стелька фирменная анатомическая полностью кожаная не съемная.
Подошва, как и все в данной обуви, выполнена из толстой натуральной кожи. Каблук наборной широкий устойчивый. Максимальная высота каблука 5 см. Вставка в передней части подошвы и большая часть набойки каблука выполнены из высококачественной износостойкой рифленой резины черного цвета. По периметру , в передней части, толстая кожаная подошва надежно пришита к кожаному верху туфлей. Кожаный вставки по средней линии набойки каблука прибиты маленькими латунными гвоздиками.
Обувь в отличном состоянии. Размер 38 1/2. Длина стельки - 24,8 см. Максимальная ширина стельки около 82 мм. Модель на стандартную полноту стопы.
Туфли произведены в Испании.
Цена аналогичной модели на сайте бренда 318 &.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38.5
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари