Всі категорії
Додати товар

Гарні коричневі замшеві чоботи — уги skechers australia сша 39 р. (26 см.)

875 грн
Опис

Бренд взуття Skechers виробляє стильну продукцію для молоді та активних людей. Вироби компанії гармонійно поєднують два поняття — мода та спорт.
Компанія Skechers була створена Робертом Грінбергом 1992 року. Дуже швидко оригінальна продукція фірми здобула популярність серед американських підлітків, оскільки відповідала їхнім неординарним потребам. 1995 року відкрився магазин броенда в Лос-Анджелесі, а трохи пізніше фірма почала випуск взуття для жінок. У 1998 році на світовому ринку з'явилася нова категорія взуття — Skechers Sport, яка зараз є найпопулярнішою модельною лінією бренда. А 2004 року компанією вперше на взуттєвому ринку була запущена нова лінія Eurofusion — ще одне вдале поєднання тенденцій у світі моди та спорту. До речі, у рекламних кампаніях Skechers брали участь багато світових «зірок»: Брітні Спірс, Роберт Дауні, Катерина Агілера та інші знаменитості.
Компанія Skechers постійно тішить і дивує своїх шанувальників, випускаючи вдосконалені моделі взуття стилю «casual», які дають змогу їхнім власникам відчувати високий рівень свободи та комфорту. Для задоволення побажань покупців із країн із суворими погодними умовами, у колекціях "осінь/зима" з'явився асортимент взуття з натуральним хутром. Можна сказати, що продукція Skechers має успіх завдяки використанню високих технологій у виробництві й унікального дизайну, який об'єднує в собі спортивний і міський стилі.
Взуття фірмової марки Skechers подобається як зовсім юним модникам, так і вже сформуваним у смаках молодим людям, а також представникам старшого покоління. Особливою популярністю в молоді користуються кеди марки Skechers, тому що вони мають ексклюзивний дизайн, чудову якість і зручність. Чоловічі елегантні черевики Skechers Outdoor мають чудовий вигляд, а також пристосовані до всіляких кліматичних умов.
Продаються чудові утеплені фірмові чоботи — уги Skechers Australia. Верх виробу — товста м'яка натуральна замша коричневого кольору. На халявах — м'які глибокі фірмові складки. На зовнішній бічній поверхні застібка: 2 дуже великі фірмові ґудзики коричневого кольору. На заднику та у верхній частині зовнішньої бічної поверхні — фірмові лейби бренда.
Підкладка — зверху м'яке густе штучне хутро сірого кольору, внизу — текстиль, під яким є невеликий шар поролону. Устілка дуже м'яка, не знімна текстильна.
Підошва складається з міжпідошви — толтсовий шар спіненої гуми коричневого кольору. Основна підошва виготовлена з високоякісної зносостійкої рифленої гуми сірого кольору. На підошві є фірмове маркування бренда.
Уги в чудовому стані з невеликими слідами шкарпетки на підошві. Розмір 39. Довжина устілки — 26 см ( дещо більшемірять). Чобітки на досить широку ногу. Висота моделі по задньому шву до рівня підошви — 23 см. Висота підошви — 25 мм. Обсяг взуття по верхньому краю — 42,5 см. ( вимірювала по зовнішньому боку). Чобітки можна носити й у нижчому варіанті, з хутряним закотом.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Штучне хутро Текстиль

Схожі товари