Всі категорії
Додати товар

Дуже теплі низькі фірмові уги кольору camel emu australia австралія 39 р.

1250 грн
Опис

Австралійський бренд EMU Australia був заснований ще в середині XX століття, але оригінальне ім'я — страуса ему, який є символом Австралії, було присвоєно йому тільки 1994 року. Зараз EMU Australia — найбільший австралійський виробник взуття з натуральної овчини. Продукція під брендом EMU Australia можна купити на ринках 70 країн. Взуття EMU Australia представлене у 5000 мультибрендових магазинах і преміальних універмагах у всьому світі.
Ядром бренда є модель традиційних австралійських чобіт із овчини (вуги), дизайн яких був винайдений серферами, які використовували взуття з овчини для зігрівання ніг після тривалого перебування в океані. Конструктори бренда вдосконалили модель як із позицій дизайну, так і за споживчими якостями. Чоботи з овчини від EMU Australia вигідно відрізняють від конкурентів такі риси, як-от вологостійкість, протиковзна підошва, шерсть найвищої якості, яка забезпечує збереження тепла до -30 С. Термостійкість і стійкість до води матеріалів, використовувані EMU Australia, підтверджені міжнародною організацією SATRA (UK).
Під час створення кожної колекції креативна команда бренда дотримується обраної концепції 365 від EMU Australia, що передбачає створення широкого модельного ряду взуття на всі випадки життя: для тривалих подорожей взимку та влітку, для активного життя в місті та відпочинку на природі, для урочистих подій і для домашнього затишку. Колекції містять чоботи, черевики, туфлі, сліпони, кеди для чоловіків, жінок і дітей. У виробництві взуття використовуються матеріали австралійського походження з акцентом на натуральність, з мінімальним застосуванням хімічного склеювання, з дотриманням екологічних стандартів.
На особливу увагу заслуговує взуття для дітей від EMU Australia. Дизайнери бренда створюють веселу колекцію, основним декором якої є яскраві аплікації тварин і птахів, що привертає увагу малюків, формуючи прихильність до марки з дитинства. Для маленьких модниць креативна команда EMU Australia розробила колекцію Tweens, де представлене взуття з дизайном, яким перетинається з жіночим модельним рядом, допомагаючи у такий спосіб складати образи «мама+дочка». Такі веселі ідеї роблять шопінг і покупки в інтернет-магазині по-справжньому цікавими.
Продаються теплощі фірмові уги знаменитого дизайнерського взуттєвого бренда Австралії EMU Australia, який був заснований 1994 року в Австралії.
Особлива технологія оброблення овчини забезпечує її здатність зберігати тепло, відводити вологу, протистояти зношуванню. Підошва з полімерної гуми вирізняється рельєфним протектором. Модель із підвищеною стійкістю до води. Виготовлена з натуральної замші з використанням технології водовідштовхувального просочення за технологією Water Resistant. Що означає, що взуття було просочене на стадії виробництва та має підвищену стійкість до вологи.
- Верх виробу виготовлений із товстої м'якої натуральної замші (зовнішньої сторони овчини) кольору camel. По верхньому та нижньому краях уги обшиті м'якою тасьмою в тон замші. Зовнішня бічна поверхня виготовлена у формі фігурної замшевої вставки. Реально ж це елемент декору. Він прикрашений великим дерев'яним фірмовим ґудзиком із зображенням назви бренда. А у верхній частині зовнішньої бічної поверхні пришитий великий замшевий лейб бренда, на якому тисненням по шкірі зображено назву бренда. Фірмовий шкіряний лейб бренда є й у центрі замшевого задника виробу. Всі зовнішні шви в моделі традиційно відкриті та ретельно обшиті тонкими шовковистими нитками світло-коричневого кольору.
- Внутрішня частина взуття зроблена з високоякісної вовни мериноса (австралійська вівця) гарного кольору топленого молока, що гарантує ідеальне утримання тепла та гарну циркуляцію повітря.
Характеристики моделі:
- Круглий, м'який носок.
- Формована замшева чашка на п'яті для кращої посадки та підтримки.
— Міцна, зносостійка гумова підошва EMUsole з якісним EVA для комфорту та підтримки.
Розмір 39, за устілкою 25 см. Прекрасно підходять на високий підйом і широку стопу. Максимальна ширина устілки приблизно 95 мм.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Гірчичний
Розмір:
  • 39
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Овчина
Сезон:

Схожі товари