Всі категорії
Додати товар

Оригінал!фірмові, натуральні, брендові, естетичні уги ugg

2000 грн
Опис

Оригінал!натуральні, брендові, естетичні уги ugg у двосоронну паєтку, найвища якість, дуже м'які, дуже теплі та зручні, сталі нові.колір паєтки з одного боку чорний, з іншого рожево-срібно-модельоровий, можна колір міняти.

UGG — бренд взуття та одягу, власником якого є американська компанія Deckers Outdoor Corporation.Бренд UGG, насамперед, відомий як бренд чобіт із овчини класичного стилю, але асортимент товарів, які маркуються цим брендом, містить черевики, сандалі, туфлі, шльопанці, трикотажні вироби, верхній одяг і сумки. Овчина, використовувана для чобіт бренда UGG, двостороння — замша зовні та овеча вовна всередині. Вовна є «пористою», тому вона зберігає прохолоду влітку та тепло — взимку.
Історія UGG Australia почалася на піщаних пляжах австралійської бухти Байрон-Бей, де серед серферів було взуття uggпопулярне овчальне взуття ручної роботи. Вона була зручною, чудово зберігала тепло та захистяла ноги від вологи.
Еволюція UGG від овчинених чобіт, капців і босоніжок для пляжу до бренда, який став символом стильного, розкішного способу життя, була швидкою. Фірма перетворилася на виробника взуття класу люкс. Реклама UGG прикрашала сторінки журналу Vogue та інших модних глянсових. Взуття UGG стало багатобарвним, у різних модельних варіаціях. Великий успіх мали зимові овчинні та шкіряні чоботи. Сьогодні уггі — обов'язковий атрибут у гардеробі кожної західного людини. Кількість шанувальників бренда постійно зростає.
UGG відкрила фірмові магазини у Великобританії, Бейджі, Шанхаї й Токіо.

UGG Australia — міжнародний бренд, який люблять усі. Ця любов — дивовижний результат поєднання функціональності, комфортності та позитивних емоцій, які отримують люди, надягаючи уги. Коротко кажучи, Ви просто почуваєтеся найкращим у цьому взутті.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сріблястий
  • Чорний
Розмір:
  • 41
  • 40.5
Категорії:

Схожі товари