Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Теплі зимові класичні уггі жіночі сірі

2200 грн
Опис

UGG CLASSIC SHORT II BOOT "GREY" Арт. 0384 Всередині: Натуральна овчина (хутро) Зовні: Натуральна замша Особливості взуття: Модні і популярні уггі UGG характеризуються високими показниками якості і довговічності. Ногам в них очень мягко и удобно. Если вы вышли утром на улицу в мороз, а днем температура воздуха повысилась, вам не будет в них жарко. Дело в том, что овчина обладает уникальным свойством – терморегуляцией. В обуви из овчины не холодно в мороз и не жарко, когда становится теплее. Как известно, зимой непрактично и даже опасно носить обувь на каблуках. Поэтому угги – отличная альтернатива каблукам. Они очень удобные и совсем не утяжеляют ноги. В них не скользко и безопасно даже когда гололед.
Представлені офіційні уггі UGG виглядають на ногах витончено. Акуратний крій і привабливий декор роблять таку взуття стильною і привабливою. Різноманітність кольорів і декору дозволяють підібрати уггі під свій стиль. Ugg australia добре поєднуються з багатьма елементами зимового одягу: з короткою шубою, дублянкою, пуховиком. Їх нерідко одягають з джинсами, вузькими штанами, зимовими туніками. Переваги жіночих уггі UGG women 1. модний і стильний дизайн; 2. легка вага; 3. комфортний температурний режим для ніг; 4. нескользкая подошва;

ОБУВЬ
- только 100% оригинал;
- прямые поставки из Америки и Европы;
- лучшие цены на оригинальный товар;
- делаем реальные фото и замеры стельки;
- проверяем товар перед отправкой.

Как происходит процесс заказа:
1. Ассортимент у нас очень большой и здесь не все выложено что есть у нас в наличии, поэтому вы пишите в личку размер стельки какой у вас, и кому нужны кроксы: мальчик, девочка, женщина, мужчина, чтобы я вам выбрала все что есть в нужном вам размере все расцветки и модельки. Или сразу скидываете нужный размер и фото расцветки и модели и я посмотрю по наличию.
2. Я вам вибираю за вашим запитом всі кольори і моделі в потрібному вам розмірі. 3. Вибираєте колір і модель. 4. Оформляємо замовлення. Непромокальний верх. Натуральні матеріали. Стильна ґудзик. Оригінальна підошва. Бажаємо затишку Вашим ногам! Розміри уточнюйте в лічку. Відправляємо Новою поштою. Оплата на карту Приват Банку або повна оплата або мінімальний платіж 200 грн та інше наложкой. Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 39.5
  • 40
  • 40.5
Категорії:
Матеріал верху:
Матеріал підкладки:
Овчина
Продавець
almazelena
Кроксы-Угги
4% виконаних замовлень
Була