Всі категорії
Додати товар

💖👍💞 шикарний літній комбінезон від "zara"

525 грн
Опис

ТОРГ МІСТЕН 😉, ЕСЛІ ВАМ ПОНРАВИЛОСЯ КОМБІНЕЗОН, ПОЖУЙТЕСУ ПІШУЙТЕ, О ЦЕНІ ДОГОВРАЮВА 😊!Шикарний Вечірній Комбінезон! Дуже елегантна жіночна модель!Сглядається Суперстильно та Ошатно, особливо з укороченими жакетами або болеро!Благородний Цвіт Бордо,фото2,3, максимально відповідає!Красивно підкреслює силует!Фактура тканини Легкий Краш (Жатка), Тканина середньої товщини, еластична, завдяки чому чудово сідає на фігурі!Не просвічується! Красиве драпірування в зоні Декольте візуально збільшує груди! Штани від стегна рівні, вільні, що літають! Застібається ззаду на блискавку!Пояс не від комбінезона, під час купівлі комбінезона піде в Подарунок 🎁, або підберу інший на вибір!
Купувала на розпродажі за 800 гв, тож і не встигла одягнути, Сильно схудла, тепер розмір не підходить! АБСОЛЮТНО НОВИЙ!С БІРКИЙ! НІКИХ НЮАНСІВ!
Відповісну на всі цікаві Вас питання, Вишлю додаткові фото, Дивіться інші оголошення, багато гарних якісних речей, під час купівлі кількох речей ГАРАНТОВАНА СКИДКА, 😊 Відсилання після оплати на карту, Укріплятий щодня, крім неділя, Новою якщо встигаю цього ж дня або наступного 😊
Комбінезон на манекені розміру М з параметрами 92-74-98(німного тягнеться+1,5-2см)
Більшість вимірювань на світлині в нерозтягнутому лежачому стані!
Довжина зовнішнього шва від пахв 126 см
довжина внутрішнього шва 77 см
довжина змійки ззаду 31 см
ширина холоші вгорі та внизу 31 см

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Сезон:
Літо Весна

Схожі товари