Всі категорії
Додати товар

Романтичний якісний комбінезон first class party

399 грн
Опис

Романтичний якісний комбінезон First Class Party.Стан нової речі, сток.
Комбінезон у жіночому гардеробі став незамінною річчю завдяки своїй універсальності та особливості, адже комбінезон подовжує фігуру візуально і робить її стрункішою. Вибрати комбінезон для особливого випадку – стильне та актуальне рішення, при цьому ваш образ буде яскравим та неординарним.
Комбінезон у романтичному стилі приталеного силуету з коміром стійкою та грайливим вирізом крапелька слід доповнити взуттям на високих підборах та непомітним аксесуаром, що додасть шарму та елегантності кожній дівчині.
Такий комбінезон для стильних, впевнених у собі жінок, які цінують ідеальний крій і бездоганну якість.Модний і неймовірно жіночний образ вам гарантований!

Розмір М.
-довжина 161
- пог 45
- пот 41
- поб 51

Склад:
95% поліестер
5% спандекс

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
  • Хакі
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Спандекс
Сезон:
Літо

Схожі товари