Всі категорії
Додати товар

Рідкість дизайнерський комбінезон від кардашьян р. 46-50

850 грн
Опис

Неймовірно жіночно ажурний , сексуальний в міру - цей неймовірний комбінезон від Сестер Кардашьян Kardashian Kollection для Lipsy. Для тих у кого п..а як у Кім :)))), як у популярній пісні. ... Є чим скоряти , то що підкреслить апетитно гідності і скоректує те, що треба залишити таємним . Шалено популярний у Європейських і американських модниць. Американська пройма , забезпечить відмінну підтримку грудей , зробить декольте "мадам помпадур" навіть для маленької груди , талія зорово звужується , але насправді відмінний дизайнерський хід, стегна підкреслюються складками , штанці роблять ніжки стрункішими . Просто ... але як красиво ... Ця неймовірна річ про яку мріє кожна жінка , щоб виглядати елегантно ..... і привабливо .... Вгору гіпюр , на подкладочке . Розмір написаний 16 , але все залежить від габаритів, підійде і на 46 з округлими формами , і на 48 , сяде по різному, то в обтяжку, то з невеликим лофтом. Теперь о приятном, оригинальная стоимость 75 фунтов , и только у меня всего 850 грн . От меня подарок эксклюзивные серьги от Lipsy .
Думаю , у нас не встретите , как много из моих вещей.
Еще добавлю , по поводу это комбеза, в иностранных СМИ была целая дилема , кому же лучше в нем Ким , Хлое или Кортни , судит Вам , может Вы будете в нем гораздо лучше :))
Подписывайтесь, если вы хотите носить оригиналы , а не реплики , при том цена иногда у меня ниже , чем дешевая китайская подделка или одесская :)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Продавець
irener
IrenerLuxurySho
Супер-продавець
Дніпро
81% виконаних замовлень
Була

Схожі товари