Всі категорії
Додати товар

Новий з біркоюг арний комбінезон з натуральної тканини британської марки topshop

333 грн
Опис

Гарний комбінезон з натуральної тканини модної британської марки Topshop. Новий, з біркою.
Навіщо довго підбирати сумісні за стилем майку та шорти, якщо можна купити короткий універсальний комбінезон. Подібний одяг ідеальний для повсякденного проведення спекотного літа. Приємна на дотик і до тіла натуральна тканина-бавовна+ льон. М'яка якісна тканина з натуральних волоко швидко вбирає та випаровує вологу,- ідеально для спекотної погоди. Хода буде елегантною і вільною. Створено комбінезон вільним, з поділом верхньої та нижньої зони на рівні талії вшитим шнурком-гумкою та поясом. Верх відкритий, рукави фіксуються на плечах. Оригінальна зав'язка на грудях.Низ шортів оздоблено рюшами.
Ця оригінальна річ безперечно стане однією з бажаніших у вашому літньому "арсеналі".

Розмір М.
-довжина 64
- пог 46
- пот 35+ резинка
- поб 46

Склад:
85% бавовна
15% льон

Бренд Topshop – британська марка одягу, що підкорила світ моди та встигла завоювати свою армію шанувальниць, серед яких знамениті моделі, популярні провідні та яскраві зірки кінематографу. Чим же цей бренд завоював таку велику популярність? І чому вишиковуються величезні черги, щоб гордо носити лейбл Topshop. Одяг має свій унікальний дизайн, що виділяє його на тлі інших рітейлів класу медіум. За своєї вдалої цінової політики Topshop займає належну нішу у світовій моді.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Льон Бавовна
Сезон:
Принт:
У клітинку

Схожі товари