Всі категорії
Додати товар

Брючний костюм "tommy hilfiger": синій жакет з налокітниками та світлі штани

1300 грн
Опис

Двобортний жакет-піджак з налокітниками темно-синього кольору, гарна підкладка у білий візерунок - підборт оброблений контрастною помаранчевою бейкою. Злегка приталений силует, борти поличок закруглені, на спинці відкрита шліця, два ряди ґудзиків з візерунком - фурнітура під світлий метал, на рукавах відкриті шліци з ґудзиками, кишені ще зашиті, розмір М: ПОГ-46, ПОТ-42, ПОБ-48, ДР-62, ДІ-66 см. Костюмний матеріал без стрейчу (віскоза-поліестер).
Штани базового прямого силуету світло-жовтого кольору, щільна бавовна з невеликим стрейчем! Розмір М: ПОТ-42, ПОБ-48, ДІ-90 см. Дуже комфортна посадка виробу на фігурі!
Базова сорочка "TOMMY HILFIGER" в тонку синьо-білу смужку, 100% бавовна, комір і манжети з внутрішньої сторони теїно-синього кольору в дрібну клітинку, можливість зміни довжини рукава - застібка на пату з внутрішньої сторони, виточки на поличці та на спинці, розмір М: ПОГ-46, ПОТ-42, ДР-60, ДІ-65 см. НОВА
Приталена блуза з воланами "Tommy Hilfiger"-оригінал яскравого фіолетового кольору, подовжений приталений силует, рукав-ліхтарик на застібці, вставочки в бічних швах, розмір М/L: ПОГ-50, ПОТ-47, ПОБ-50, ДІ-76 см . Ідеальний стан.
Супер стильні комфортні туфлі "TOMMY HILFIGER" темно-синього кольору на плетеній платформі заввишки 20 мм, набірний стійкий каблук заввишки 11 см, підошва білого кольору. Розмір 37, довжина устілки 23,5 см. Стан ідеальний - практично НОВІ (вдягалися пару разів - в автомобілі та в приміщенні).
При покупке костюма – розовая блузка в ПОДАРОК!!! Туфли "tommy hilfiger" и сумка "tommy hilfiger" также есть в продаже!
Повернення грошей та обміну немає! Надсилання за умови 100% оплати на картку.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Жовтий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Костюмна тканина Поліестер Бавовна
Сезон:

Схожі товари