Всі категорії
Додати товар

Річний брючний костюм з топом 42-44-46

510 грн
Опис

(774) Стильний костюм в смужку З новинками від https://shafa.ua/member/luubova це літо обіцяє бути самим теплим, яскравим і незабутнім! В цьому сезоні ми пропонуємо тільки самі модні актуальні моделі: - сукні та сарафани; - блузи; - футболки; - штани та штани; - костюми і комплекти і багато іншого. У каталозі нашого інтернет-магазину будь-яка жінка зможе знайти те, що давно шукала і при цьому заощадити час і гроші! Наш річний брючний костюм з топом – вибір дівчат з бездоганним відчуттям стилю. Модель складається з короткого топ на бретелях і звужених штанів з високою посадкою. Пояс брюк без гумки, застібається на блискавку з великим декоративним кільцем. Топ костюма також має потаємну блискавку збоку. Цей Літній костюм легко підкреслить індивідуальність своєї власниці, почуття смаку і сексуальність фігури. Брючный костюм изготовлен из легкой ткани с принтом в мелкую полоску. Материал практически невесомый, поэтому широко используется для пошива летней одежды. Софт отличается своей мягкой текстурой и высокой воздухопроницаемостью. За изделиями из софта легко ухаживать, они быстро сохнут и практически не мнутся. Рекомендуем стирать при температуре не выше 30 градусов в деликатном режиме или вручную.

Купить летний брючный костюм с топом рекомендуем не просто так – это замечательная возможность порадовать себя модной обновкой и украсить свой летний гардероб без ущерба для бюджета.

Характеристики Стиль:Молодіжний Сезон:Літо Довжина топа по центру спереду:22 см Довжина крокового шва:70 см Довжина бічного шва:98 см Таблиця розмірів Наявність на складі Колір 42 44 46 Білий ✓ ✓ ✓ Чорний ✓ ✓ ✓ Кольори в наявності.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Принт:
У смужку
Продавець
luubova
luubovashop
Кривий Ріг
6% виконаних замовлень
Була

Схожі товари