Всі категорії
Додати товар

Тренд 2023-2024! неймовірний сатиновий костюм, р. хs-s-м, вінтаж 80ті, стан нового

435 грн з 21 Травень - додавайте до обраного

500 грн
Опис

Оригінальний вінтажний костюм неймовірно красивого кольору фуксії, що знов в тренді 2024 року. Виконаний із сатину – це красива, з легким блиском, натуральна тканина, виконана на основі бавовни. Кофта вільного крою зверху, із плечем регланом, та баской на талії, оригінальної форми виріз та декор на груді, з боку застібається на гудзики. Спідниця міді з однаковими гофрованими шліцами спереду та позаду. Виглядає дуже стильно та жіночно. Вінтаж, привезений в середині 80тих із Угорщини, не носився – стан нового. Вказаний розмір 44, підійде на ХS-S та на М із тоненькою талією. Спідниця довжина 68 см, пояс 33 см, стегна 47-48 см. Кофта довжина 52 по центру, з боків коротше трохи, на будь-які плечі та груди, бо вільнйй крій та плече регланом.
Оплата на карту Монобанк або Райффайзен, можливі також накладений платіж із частковою передплатою та замовлення із Безпечною оплатою, доставка НП, Укрпоштата Meest.
Підписуйтесь на оновлення – багато брендових та вінтажних речей, унікальних прикрас та цікавих жіночих аксесуарів за адекватними цінами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари