Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Жіночий теплий костюм

600 грн -17% 500 грн
Опис

Якщо ви в пошуках модного осіннього вбрання, загляньте в наш каталог. Ми підготували теплі новинки на будь-який смак і розмір! І як завжди готові радувати відмінні якістю і демократичними цінами.
Ми знаємо, як впевнено почувається жінка в зручній і модному одязі. Тому команда TM Fashion Girl трудиться над створенням найбільш комфортних та актуальних моделей.
Запаморочливо красивий костюм з ангори зігріє в прохолодну погоду, прикрасити сірі будні і створить стильний образ. Костюм складається з кофти з високим коміром і спідниці міді. Кофта-гольф вільного крою, не сковує рухів і створює правильний об'єм верхньої частини образу. Спідниця приталеного крою з високою талією і поясом на резинці.
Трендова новинка виготовлена з ангори-софт, тому буде радувати свою володарку довгий час. Адже ця трикотажна тканина відрізняється м'якою текстурою і зносостійкістю.
З вибором обновки не виникне проблем – наш ангоровый костюм представлений в шести відтінках, які легко впишуться в гардероб сучасної жінки.
Замовлення не займе багато часу, а ми не змусимо довго чекати! Щоб купити жіночий теплий костюм з ангори, клікніть по кнопці купити і вже в лічені дні ваша посилка буде у вас в руках.
На *************** кращі пропозиції, великий вибір і найзручніший шопінг!
Характеристики:
Стиль: Класика
Сезон: Осінь/зима
Довжина кофти по спинці: 51-53 см
Довжина рукава (реглан): 64-67 см
Довжина спідниці: 76 см
Матеріал: Ангора-софт
Colors and sizes: 42-44 - Хакі

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:
Зима Осінь Весна
Продавець
1234567rrr
1234567rrr
Львів
Була

Схожі товари