Всі категорії
Додати товар

💖👍 елегантний діловий костюм-двійка зі спідницею

500 грн -5% 475 грн
Опис

ПОМІРНИЙ ТОРГ АБО КРАСИВА СОРОЧКА В ПОДАРУНОК 🎁!Класичний діловий костюм від відомого Естонського бренда "MONTON", який відомий Бездоганним кроєм та ідеальною посадкою своїх виробів!
Дуже елегантна Лаконічна модель! Має вигляд Дорого та Статусно, у стилі "Стриманий Паризький Шик"!Кістюм чудово підходить для створення Делевого образу, а якщо обіграти його відповідними аксесуарами, додати яскраву сумочку або Яскраві витончені туфельки-човники на кабелі вийде Вишуканий вбрання на Вихід!
Чудова якість тканини та пошиття!Тканина Легка, міцна та приємна на дотик! Колір відповідає фото, шоколадний Сірий Нюд із легким бежевим підтоном!Переплетення ниток утворюють ледь помітний малюнок у маленьку непомітну карту!
Костюм на підкладці, На жакеті є невеликі підплічники, завдяки чому лінія плеча має ідеальний вигляд та чудово тримає форму жакета!
Класична Спідниця-олівець у довжині Міді! З боків є невисокі розрізи, тому нічого не сковуватиме крок!
Легкий у догляді, (машинне прання в Делікатному режимі на мінімальних обертах, а смужка взагалі без віджиму, потом повісити на плічка та дала стекти, Легко вигладжується!)
СУСТОВЛЕННЯ ВІДЛИЧНЕ, БЛИЗКО ДО ІДЕАЛЬНОМУ 9+++/10
Верх костюма в повному Ідеалі!
Жодних плям, дірочок і потертостей Ні! Є невеликий, абсолютно некритичний нюанс на підкладці спідниці!Я трохи нерахувала температуру на відпарювачі та підкладкова тканина дещо стискалася, зовсім трішки (фото 9,верх), на зовнішньому вигляді костюма ніяк не відбивається! Все інше в повному Ажурі 👌! Річ Абсолютно Чиста, Відпарена, Готова до носка!
У ПОДАРУНОК 🎁 до костюма пропонується Дуже красива Блуза — Сорочка, ніжного салатового кольору з вишивкою (є вподобаних приміщеннях у Катогорії Блузи, Сорочки з повним описом і замірами) З Задоволенням Окончесну на всі цікаві Вас питання, Вишлю додаткові фото, якщо потрібно із сантиметром! Задавайте будь ласка всі питання до купівлі, Вік не передбачений! Дивіться інші свої оголошення, під час купівлі кількох речей ГАРАНТОВАНА СКІДКА 🤗 ВІДПРЯМИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НАКАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Костюм одягнений на манекен розміру М, 46 з параметрами 92-74-98, має трохи великий вигляд! На своїх параметрах матиме Супер 👍!
Заміри зроблені в застебнутому положенні лежачи
ЖАКЕТ
Плече 13
рукав 60
висота пройми 23
ширина між плечовими швами 43
ширина між пахв 50
НОГ 49
ПОТ 44,5
ширина по низу жакета 50
довжина по спинці 55
Спідниця (середня посадка)
ПОТ 40-40,5
НОС 51-52
довжина 50
довжина змійки 18
висота розрізу 7 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Віскоза Поліестер
Принт:
У клітинку

Схожі товари