Всі категорії
Додати товар

Льняний костюм топ+ спідниця alexon. англія

850 грн
Опис

Льняний костюм топ + спідниця Alexon. Calvetron Brands Limited (раніше Jacques Vert Group та Style Group Brands) - британський будинок моди та концесійний продавець жіночого одягу. Calvetron Brands представлена більш ніж у 470 торгових точках у Великобританії, Європі та Канаді та представлена восьмими брендами: Jacques Vert, Windsmoor, Precis, Kaliko, Planet, Alexon, Eastex та Dash..Компанія була заснована в 1972 році Джеком Сінамоном та Аланом Гріном, двома кравцями з лондонського Іст-Енду. У 1977 році вони створили лінійку скоординованої моди, об'єднали свої імена та додали французький колорит, створивши бренд та публічну компанію Jacques Vert. У грудні 2002 року компанія розширилася до мультибрендової групи роздрібної торгівлі модним одягом з придбанням William Baird PLC, яке додало ще три бренди жіночого одягу – Planet, Precis Petite та Windsmoor. У 2010 році компанія запустила мультибрендовий сайт-аутлет Just Last Season. Jacques Vert (торгує з 1972 року) та Irisa group (торгує як Alexon з 1929 року) у 2012 році об'єдналися та стали Jacques Vert Group Ltd.Майстри лейблу вірять, що вибір відповідного вбрання – сам по собі досить складний та цікавий процес; від того, наскільки добре сидітиме і виглядатиме підібране, багато в чому залежить успіх господині вбрання на запланованій події. Звичайно ж, одна лише сукня вам навряд чи зможе гарантувати загальну увагу, проте вибравши вбрання від Jacques Vert, ви практично завжди можете бути впевнені в тому, що вибрали найкраще з можливих варіацій.

Преміальний склад тканини 100 % льон. Тканина міцна та щільна, дуже приємна до тіла. Тканина не розтягується та не електризується. Льон немов створений для літньої спеки. Тканина не схильна вбирати в себе забруднення та поширювати неприємні запахи. Сам по собі льон є гнітючим середовищем для розвитку бактерій та грибків. А прати його можна у звичайній автоматичній машинці або вручну, за допомогою простих миючих засобів.
Топ та спідниця на підкладці - підкладка 100% ацетат. Ацетат (acetate) – тканина яка не належить ані до синтетики ні до повністю натуральних волокон. Сировина для виробництва – целюлоза. В ході хімічного впливу вона перетворюється в тонкі волокна.
Переваги ацетату або штучного шовку:

за еластичності перевищує віскозу, але поступається натуральному шовку;
м’який, приємний на дотик;
екологічно безпечний, через те, що складається з натуральної сировини, тобто деревної целюлози або відходів бавовняного виробництва;
стійкий до зминання;
гіпоалергенний;
гладкий, що перешкоджає забрудненню;
добре драпірується завдяки особливої гнучкості та об’ємності;
стійкий до дії біологічних агентів: бактерій, грибків, комах;
пропускає сонячне світло;

Класичний літній костюм складається з топу та спідниця А- силуету. Топ має круглий виріз горловини, без рукавів. Топ має застібку блискавку збоку для кращої посадки на фігуру. По низу зроблено оздоблення контрастною стрічкою темно-бузкового кольору (на фото). Спідниця на "резинці", без застібок. Кишень немає. Принтований малюнок темно-бузкового кольору, на фото виглядає темнішим - чорним.

Ідеально сідає на фігуру 16 або UK 42 - 44 EU розміру.

Стан чудовий, без дефектів.
Розміри:
спідниця
талія 44 (88) см
стегна 56 (112) см
загальна довжина 87 см
топ
плечі 39 см
груди 52 (104) см
талія 45 (90) см
загальна довжина 53 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Бузковий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Льон
Сезон:
Літо Демісезон
Принт:
З квітковим принтом