Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Гаманець універсальний темно-коричневий

470 грн
Описание

Гаманець Універсальний має 2 відділення для карток з вирізами для зручності, 1 – приховане відділення (за монетницею), а також монетницю та одне велике відділення для купюр. Розмір 9 х 11 см.

Ми використали натуральну шкіру першого ґатунку Crazy Horse. Цей тип шкіри має товщину від 1,4 мм до 1,8 мм, що робить виріб в міру масивним та міцним. Crazy Horse у процесі носіння має схильність отримувати подряпини та потертості кольору, така особливість дає нашим аксесуарам характерний вінтажний стиль та натуральний “живий” вигляд. Незначні пошкодження можна прибрати, регулярно натираючи виріб м’якою ганчіркою, чи нейтральним воском для догляду за шкірою та взуттям.

Гаманець Універсальний “Вінтаж” функціональний і практичний у використанні, не містить жодних зайвих елементів. Відсутність застібки надає швидкий доступ до готівки та карток.
Колір виробу Ви можете обрати із тих, що традиційно використовуються у нашій майстерні: чорний, шоколадний, синій, смарагдовий та коньячний. Також обирайте колір прошивки та фурнітури виробу на свій смак, проконсультувавшись з нами в процесі замовлення.

Нагадуємо, що усі наші вироби – виключно ручна робота майстра, адже саме це – запорука незмінної якості та унікальності нашої майстерні.
Замовивши Універсальний гаманець, Ви отримаєте його максимально швидко та у брендовій обгортці!
Бажаємо гарних покупок!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Материал:
Кожа
Продавец
cebro
Cebro
Ирпень
Был