Все категории
Добавить товар

Теплые брюки, шерсть, высокая талия

350 грн
Описание

З безпечної оплатою не працюю!❌❌❌ Для ПОКУПКИ пишіть будь ласка особисто!!!!!!!!!!!!!!! через кнопку "КУПИТИ" ❌замовлення приймаю тільки після 100% передплати ❗
Шановні покупці, читайте уважно опис товару, заміри та дивіться фото. Я дуже економлю свій і Ваш час, вказуючи точні виміри речей і ОСТАТОЧНІ ЦІНИ. Повернення не передбачено, тому переконливе прохання -робіть покупки обдумано, якщо дуже сумніваєтеся - не купуйте онлайн. Побережіть свої нерви та нерви продавця! Тільки 100% передплата, якщо не підходить - шукайте іншого продавця. Знижок, торгу, обміну, повернення, особистих зустрічей немає. Фото на тілі немає. В наявності.
№5.Теплые брюки с шерстью. Тоненькая ткань, не тянется. Замеры: ПОТ 40см, ПОБ 51см, длина по внутреннему/внешнему шву 75/97см, посадка спереди/сзади 28/40см, полуобхват по бедру 28см, полуобхват штанины внизу 21см. спереди по бокам врезные карманы (застегиваются на молнии, чтобы оттопирывались), сзади два накладных карманы на попе на внутренних липучках. Пошив супер, будут сидеть по фигуре отлично, сзади специальный пошив, чтобы на попе ничего не висело и не оттопыривалось, а немного приподнимало. В таких брючках Ваша 5 точка будет всегда аппетитна!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Серый
Размер:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Материал:
Лайкра Шерсть

Похожие товары