Все категории
Добавить товар

Чудовий бавовняний еластичний лонгслів в принт відомого голландського бренду scotch & soda

230 грн
Описание

Чудовий бавовняний еластичний лонгслів в принт відомого голландського бренду Scotch & Soda.
Кофточка виконана з натуральної бавовняної еластичної тканини, з круглою горловиною, довгим рукавом та планкою на гудзиках з назвою бренду. Дана модель приємна до тіла і комфортна в носінні. Такий лонгслів безперечно буде прикрасою Вашого образу.
Неймовірний, зручний, яскравий та оригінальний, він допоможе вам знайти ту саму індивідуальність, до якої прагнуть усі модники.

Розмір М.
-довжина 61
-плечі 40
-пог 45
-пот 40
-рукав 63

Склад:
85% бавовна
15% еластан

Бути одночасно модним і несхожим на інших - завдання не з легких, але саме Scotch & Soda допоможе вам у цьому. Не бійтеся виділитися з натовпу та бути індивідуальним!
Одяг цієї марки можна дізнатися завжди. Неймовірно стильна, яскрава та оригінальна, і завжди – найвища якість виконання виробу в цілому, навіть інтер'єру виробу. Де б не вироблявся одяг бренду – в Індії чи у В'єтнамі, у Китаї чи Непалі, Європі чи Азії – за якістю завжди стежать майстри з Голландії. А стиль Scotch & Soda диктує лише Амстердам, а можливо і більше – стиль Амстердама диктує Scotch & Soda.
На багатьох продуктах бренду можна зустріти оригінальні деталі, завдяки яким простий крій набуває несподіваної вигадливості. Не дарма в логотипі Scotch & Soda є швейна машинка – адже це справжнє кравецьке мистецтво – шити одяг, який буде доречним у будь-яких декораціях. Свіжі ідеї, неординарне ставлення до модних тенденцій – і це вже не просто повсякденний одяг, це речі, здатні створити будь-який образ.
Scotch & Soda вважає, що можна бути стильним у будь-якому віці. Безперечно, посперечатися з цим твердженням дуже складно. Незалежно від того на який елемент одягу Scotch & Soda ми захочемо поглянути, ми відразу побачимо, що це по-справжньому елегантний одяг. У той самий час її витонченість часто граничить з певною часткою недбалості, що надає продукції цієї компанії особливого шарму.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
  • Чёрный
Размер:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Материал:
Хлопок Эластан

Похожие товары