Все категории
Добавить товар

Стильний подовжений светр преміального бренду з сша tommy hilfiger

339 грн
Описание

Стильний подовжений светр преміального бренду з США Tommy Hilfiger.
Одяг преміум класу Tommy Hilfiger – це яскравий зразок індивідуального стилю та сучасного підходу, як стати помітним у натовпі. Ексклюзивні моделі шиються лімітованими партіями, за рахунок чого висока ціна на товар.
Ребристий жіночий светр - must have для осінньо-зимового сезону.Модель вільного крою, з овальним вирізом горловини, обробленим широкою еластичною манжетою.Цільнокроєний довгий рукав на широкій манжеті, декорований контрастною червоною смужкою по всій довжині додає м'якості та романтики цій моделі. Прикрашений вишитим логотипом бренду на грудях.Виготовлений з приємного на дотик натурального змішаного матеріалу, він забезпечує комфорт і свободу рухів при носінні.Матеріал м'який і приємний на дотик, він зігріє вас у холодні дні.
Базовий джемпер із м'якого трикотажу в гарному відтінку чудово підійде для створення повсякденних образів.

Розмір М.
-довжина 71
- пог 47
- рукав відгорловини 62

Склад:
55% бавовна
25% віскоза
20% акрил

Американський бренд Tommy Hilfiger був заснований у 1985 році. Бренд втілює основні риси стильної американської класики та пропонує свіжий погляд на класичний стиль. В асортименті продукції компанії є чоловіче, жіноче та дитяче взуття, яке шиється з матеріалів класу преміум. Торгова марка Tommy Hilfiger – бренд для всіх поколінь. Є магазини, відкриті у всьому світі. Томмі пишається тим, що має молоду та інноваційну команду, яка послідовно прагне винаходити нові проекти своїми творчими ідеями.
Бренд ніколи не створював нічого у своїй колекції, що б не носили люди. Томмі Хілфігер завжди створював та розробляв одяг, який люди хотіли б купити та носити.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Серый
Размер:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Категории:
Материал:
Акрил Вискоза Хлопок
Сезон:

Похожие товары