Все категории
Добавить товар

Набір філлерів з ефектом ламінування, lador duo (2x100ml)

595 грн
Описание

Ти вже спробувала філлер для волосся?! )
Ми для тебе маємо економний об'єм!

НАБІР ФІЛЛЕРІВ ДЛЯ ВОЛОССЯ LADOR PERFECT HAIR FILL-UP DUO З ЕФЕКТОМ ЛАМІНУВАННЯ (2X100ml)

Якщо ваше волосся втратило здоровий блиск, стало сухими і млявими, є ламким і посіченим, а звичайні засоби для відновлення виявляються абсолютно безсилими, БЕЗ ПАНІКИ!!!.
У нас ви можете придбати - ампульний філлер Lador Perfect Hair Fill-Up, який поверне волоссю здоров'я і силу вже після першого застосування!
Це революційний засіб в області догляду за твоїм волоссям на основі керамідів, кератину, колагену і амінокислот у високій концентрації.

Засіб неймовірно ефективно усуває пошкодження і повертає до життя волосся. Волосся не пушиться.
Дія філлера помітно відразу, але засіб відрізняється накопичувальним ефектом і щоб домогтися оптимального результату зміцнення волосинок, знадобиться кілька процедур з філлером.

Як застосовувати?
Потрібно змішати вміст ампули з холодною водою в пропорції 1: 1 в керамічної ємності, (не металевій) перемішати до отримання густої, однорідної маси, нанести на чисте і сухе волосся по всій довжині (крім коренів), одягнути термошапочку і прогріти голову феном протягом 5 хвилин, тримати на голові від 20 до 60 хвилин, після змити теплою проточною водою; застосовувати філлер раз в тиждень курсом (3-6 процедер) або одноразово, коли волосся повинне виглядати розкішно.
Це #masthave салонних процедур.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары