Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Тональний крем, тоналка avon colortrend/тональный крем/обмін чи продаж/обмен или продажа

27 грн
Описание

🔴Обмін вартістю -+75грн.🔴
Використовувався, протe залишилось чимало💕
Обсяг тюбика: із 30мл залишилось близько 20мл.
Країна виробник: Польща.
Якщо ви хочете, щоб ваше відображення в дзеркалі радувало здоровим сяйвом і гладкістю, зверніть увагу на тональний крем Color Trend!))
Цей б'юті-продукт підходить для всіх типів шкіри, забезпечує оптимальну для щоденного використання щільність покриття, гарантує відчуття комфорту.
Завдяки легкій консистенції тональна основа добре лягає і легко розтушовується, покриваючи шкіру легкою вуаллю, яка допомагає маскувати синці, пігментні плями, почервоніння, відмінно вирівнює тон. Фактор захисту від сонця SPF 15!
Засіб можна наносити як кісточкою, так і спонжем або подушечками пальців, м'яко «розтягуючи» його по обличчю. Будьте впевнені в досконалості макіяжу!
ТАКОЖ В НАЯВНОСТІ ОСНОВА, БАЗА ПІД МАКІЯЖ З ЦІЄЇ Ж СЕРІЇ Color Trend від Avon, дивіться оголошення у профілі(там більше фото, бо тут тільки три останні), разом(комплектом) віддам дешевше!
🌿
Доставку можу зробити по мінімуму:📫 укрпоштою рeкомeндованою бандeроллю - 21грн., укрпоштою посилкою стандарт - 24грн., новою - 40грн.!🌹
Також, зараз в мeнe діє акція: при покупці двох одиниць товару (другий можe бути і дeшeвшe) - ДОСТАВКА БEЗКОШТОВНА або ж трeтя річ на вибір (можлива і дорожча) - у ПОДАРУНОК!🎁
І щe, просто так до покупки можу подарувати будь-яку річ, яка вказана в профілі "бeзкоштовно" (вартість доставки при цьому - нeзмінна😱)! 🎉

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Персиковый
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize