Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Holika holika 99% aloe soothing gel, корейская косметика

205 грн
Описание

Заспокійливий гіпоалергенний гель у своєму складі містить 99% соку алое, швидко поглинається, не залишає липкості. Інтенсивно зволожує шкіру, знімає запалення і подразнення, усуває шелушіння шкіри, має бактерицидні властивості. Сік алое використовується для заживлення ран та опіків, а також для пом'якшення шкіри та захисту від сонця.

Упаковка:
Це перше, що привертає увагу, вона виконана у вигляді об'ємного листка алое яскраво зеленого кольору.

Об'єм: 250 мл

Консистенція:
Гель прозорого кольору і має в'язку, тягучу консистенцію, наче справжній сок алое. Легкий в нанесенні, за 2-3 хвилини поглинається повністю. Завдяки своїй легкій текстурі гель не закупорює пори, тому його можна використовувати навіть для зволоження проблемних ділянок шкіри.

Запах:
Гель має подібний до алое запах, з додаванням легких трав'янистих ноток.

Способи використання:
Гель універсальний, тому способів використання є багато і для мене це величезний плюс, адже тепер не потрібно купляти окремі засоби для зволоження тіла, рук, ніг, обличчя - достатньо одного гелю ;)

Отже, гель можна використовувати:

1. Для обличчя - в якості зволожуючого крему, бази під макіяж. Я користуюсь ним також для заспокоєння шкіри обличчя після пілінгу. В зимовий період рекомендовано наносити гель за 30 хв до виходу.

2. Для шкіри навколо очей - завдяки своєму складу гель можна використовувати як зволожуючий засіб для шкіри навколо очей, але якщо шкіра в цій зоні дуже суха, можуть знадобитись засоби для більш глибокого зволоження.

3. Для тіла - в якості зволожуючого крему, крему після гоління (почервоніння і подразнення зникають майже моментально), в якості засобу від опіків (знімає почервоніння від опіків за декілька днів і м'яко заспокоює шкіру). Особисто я рідко використовую гель для зволоження тіла, адже так він швидше закінчиться, а я його дуже люблю, тому бережу :)

4. В якості засобу для догляду за нігтями та кутикулою, пробувала, гарно зволожує, але після довготривалого майже безперервного використання гель-лаку нігтям потрібен радикальніший догляд (я користуюся мигдалевою олією, яку придбала в аптеці).

5. В якості маски для волосся, виробники зазначають і такий спосіб, але я, чесно скажу, не пробувала)

Інгредієнти:
Aloe Barbadensis Leaf Juice, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Bambusa Vulgaris Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Zea Mays (Corn) Leaf Extract, Brassica Oleracea Capitata (Cabbage) Leaf Extract, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Polyacrylate, Carbomer, Triethanolamine, Fragrance, Phenoxyethanol

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • 250мл
Классификация:
Гипоаллергенная
Объем:
250 мл
Тип кожи:
Сухая
Назначение:
Увлажнение
Продавец
aless...
alessia_bobruiko
Ужгород
Была