Все категории
Добавить товар

36.стильна якісна футболка поло престижного німецького преміум бренду bogner

339 грн
Описание

Стильна якісна футболка поло престижного німецького преміум бренду Bogner. Ціна на офіційному сайті 4900 грн.Cтан нової речі, сток.
Футболки-поло – це вишуканість, гідний стиль навіть у невимушеній обстановці. Застібається на гудзики, укорочена планка. Крій - полуприлеглий. Сорочковий комір та манжети оздоблені тканиною к контрасту смужку. Виріб прикрашений логотипом бренду на грудях.Матеріал: 55% бавовни і 45% поліаміду, тканина приємна на дотик, м'яка, трохи тягнеться, що дозволяє добре сідати на будь-який тип фігури.
Футболка-поло- практична, універсальна модель, яка підходить для стильного повсякденного образу.Складайте цікаві образи та насолоджуйтесь покупкою.

Розмір S.
-довжина 60
- плечі 36
- пог 44

Склад:
55% бавовна
45% поліамід

Bogner – престижний німецький преміум бренд повсякденного одягу з більш ніж 80-річною історією.
Bogner Jeans пропонує чоловічий та жіночий одяг у стилі casual, славиться своїми колекціями унікальних та якісних джинсів. Товари бренду продаються у фірмових магазинах 36 країн світу. Спочатку бренд створювався як виробник спортивного одягу найвищої якості. В останнє десятиліття професійні дизайнери Bogner стали приділяти велику увагу універсальним моделям, які відповідають останнім модним напрямкам. Модні журнали не втомлюються повторювати один за одним, що одяг Bogner носять усі, хто хоче насолоджуватися зручним та красивим одягом – від простих громадян, до зірок та президентів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Розовый
Размер:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Пол:
Для женщин
Сезон:
Материал:
Полиамид Хлопок

Похожие товары